Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
140 Nézd, én az utóbbi pár oldalt végigolvastam, ahol kialakult ez a hatalmas vita, ott sem voltak ennél radikálisabb vélemények, de mutass rá, ha elkerülte a figyelmem valami. Szerintem kb ugyanezt írjuk már 14 oldal óta, hogy nem akarjuk vállalni ezeket az áldozatokat, miközben lehetne máshogy, nem a férfi veséjét akarjuk eladni, csak annyit, hogy ugyan áldozzon már ő is átlag napi 20 percet a házimunkára.
Az, hogy a férfiak mikről mondanak le, már nem az én vagy más nők dolga. Ugyanúgy jogodban áll neked tetsző kapcsolatot keresni és nem összeállni olyannal, aki nem ideális. Csak nem értem, miért kell végighisztizni az internetet azzal, hogy miért nem olyan MINDEN nő, ami neked tetszene.
"Az, hogy a férfiak mikről mondanak le, már nem az én vagy más nők dolga."
Ha ez igaz lenne akkor nem lennének rendszeresen leszólva itt pasik csak azért mert nem vonzódnak a túlsúlyos nőkhöz és mert nekik is igényük van a szépségre.
141: "nem akarjuk vállalni ezeket az áldozatokat, miközben lehetne máshogy, nem a férfi veséjét akarjuk eladni, csak annyit, hogy ugyan áldozzon már ő is átlag napi 20 percet a házimunkára."
Ez a legtöbb kapcsolatban ma már "vidéken" is így van, nyitott ajtókon kopogtattok.
"Ugyanúgy jogodban áll neked tetsző kapcsolatot keresni és nem összeállni olyannal, aki nem ideális."
Így van.
"Csak nem értem, miért kell végighisztizni az internetet azzal, hogy miért nem olyan MINDEN nő, ami neked tetszene."
Kérlek idézz tőlem csak egyetlen mondatot is, amiben hisztiztem volna.
"Nem túl erős az a mezőny 🤣😂"
Erős, nem erős, nem számít. Lényeg, hogy mostanra (és hát már nem is mostanra, hanem elég régóta) elérték hogy egy fizuból ne lehessen meglenni.
Ezért most már nem is nagyon van választásuk a nőknek, hogy akarnak-e dolgozni. Ez elvonja őket a gyerekneveléstől is, ami szintén cél volt és el is érték. Most a gyerekeket az állam neveli, meg az idióta közösségi hálók. Az így felcseperedő nemzedékeknek már könnyű beadni bármilyen marhaságot, könnyen el fogják hinni, elég ha a csapból is ez folyik és egy-két celeb megtámogatja. Ez a bajok gyökere. És a feminizmus eszméje nagyban hozzájárult ehhez.
Őőő, dehát a feminizmus előtt mindenkit neveltek a szülei, és mégis ide jutottunk, tehát ezek szerint nekik is be lehetett adni minden baromságot, nem?
Egyébként nyugodtan lehetnek a nők htb-k ma is és elég sokan élnek is a lehetőséggel. Nem csak a gazdagok feleségei. A szegények meg régen is nyomorogtak, csak ugye sok dolog megtermett otthon, szóval talán nem éheztek legalább, amíg termés volt.
Bőven van választás ma is, csak mondjuk persze, nem rögtön a suliból kikerülve, mindenkinek muszáj pár évet dolgozni, mert nem adják el az apák azonnal a lányokat az első random csávónak, akinek van háza, hát mekkora tragédia, tényleg.
"Őőő, dehát a feminizmus előtt mindenkit neveltek a szülei, és mégis ide jutottunk, tehát ezek szerint nekik is be lehetett adni minden baromságot, nem?"
Nem. De azt igen, hogy majd mindenkinek jobb lesz ha a nők is dolgozhatnak...
Nem tudom te hány "htb"-t ismersz, de én nagyon keveset. Főleg a fiatalabb korosztályból. Lehet hogy te "jobb" körökben forogsz mint én! :)
"A szegények meg régen is nyomorogtak, csak ugye sok dolog megtermett otthon, szóval talán nem éheztek legalább, amíg termés volt."
Nem hogy sokminden hanem MINDEN megtermett otthon és mindent meg is termeltek elő is állítottak. Ha nem volt háború akkor jól megvoltak annak ellenére hogy nem voltak gazdagok. A nyomorgás sokkal inkább az urbanizációhoz köthető.
Az utolsó bekezdésed szimpla fröcsögés, szerintem te sem tudod mit akartál vele mondani, ezért erre nem tudok érdemben válaszolni.Talán csak annyit hogy ez bugyutaság hogy az apák "eladják a lányukat valakinek, mert annak háza van" :D . Ez talán a muszlimoknál divat, a keresztény országokban ilyesmi nem volt, legfeljebb zsidók között. De hát zsidó vagy muszlim, ez egykutya, sivatagi kereskedő népek. Ha te ilyen leszármazott vagy akkor persze értem a kirohanásodat! :D
"De azt igen, hogy majd mindenkinek jobb lesz ha a nők is dolgozhatnak"
Nekem jobb is lett, bocs, hogy én szeretem a mai életet és hogy van szavam és döntési jogaim és ha úgy döntök, elmegyek jövő héten Mexikóba világot látni és nem kell engedély, meg nem a kecskék ganézása meg hat gyerek teszi ki a napjaim. A régi nők konkrétan semmiben nem különböztek egy tenyészkancától. Ez senkinek nem hiányzik pár debilen kívül.
Egyedül a férfiak egy részének lett szarabb, a sikertelen férfiaknak. Az összes többi hülyeséged már csak arról szól, hogy magyarázod a bizonyítványt, csak hogy ne azt kelljen konkrétan leírnod, hogy egy szexista, hímsoviniszta barom vagy, aki cselédet akar tartani és semmi más nem érdekel a világon, csak legyen otthon egy asszony akit lehet dugni meg rendet tart.
"A régi nők konkrétan semmiben nem különböztek egy tenyészkancától."
Te már a feminista blablán nevelkedtél, ezért írsz ilyen butaságokat.
Majd 40-50-60+ korodban máshogy fogod gondolni, persze akkor már késő lesz, de ne legyen igazam! ;)
Mindenesetre látom, hogy felment a pumpa nálad :D ezer bocs, ha FELIZGATTALAK! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!