Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
Ki a fene akarna úgy élni mégegyszer.
Férjem van dolgozok, 2 tanfolyamra járok egyszerre és szeptembertől meg egyetemet kezdek.
Ki tudok teljesedni a férjem mellett. Még bulizni is eljárok, ugyanúgy ahogyan ő is.
Azt mondja én tartom össze a családot. Azt vallja hogy ha én boldog vagyok, akkor mindenki az. Ugyanúgy a gyerekünket is arra neveljük hogy legyen boldog.
Játszik, tanul. Ez a dolga, nem a mosogatás meg a takarítás. Egyszer van csak gyerekkora.
Hát én igazi trade wife vagyok.
Itthon vagyok, takarítok, főzök.
Persze a férjem megbecsül engem.
Soha nem mondta hogy ő tart el, sokszor hoz nekem apró meglepetést, engem kérdez hogy hova menjünk nyaralni, minden nap elmondja hogy mennyire szeret.
És gyönyörűnek lát.
Hasonló mint az itt fröcsögő toxic femcel-ek, csak férfiban.
Mind a kettő főbb jellegzetessége a nemi alapon a másikra mutogatás, felelősséghárítás, hibáztatás, lenézés nemi alapon (szexista + nemi sovinizmus), ego, szélsőségesek, általánosítók, nem képesek nyitottan gondolkodni, olyan toxikus aura, hogyha velük beszélsz, lehoz az életről és/vagy pazarolja az életidőd és az energiád, nem járnak utána dolgoknak, ha forrást adsz nekik azt leszarják, mert nem nyitottak más véleményére, nekik ez a másikra mutogató önigazoló posvány a komfortzónájuk.
Nincsen annyi femcel mint incel,nem a nők szokták napi szinten telespammelni az oldalt a mindenféle férfiutáló kérdéseikkel. Az incelek ellenben már évek óta csak hisztiznek ami nagyon unalmas.
125: "Nincsen annyi femcel mint incel,nem a nők szokták napi szinten telespammelni az oldalt a mindenféle férfiutáló kérdéseikkel."
Valahogy mégis az incel válaszok vannak nagyon lepontozva és a femcel válaszok gyakran 80% felettiek sok szavazattal.
Normálisan gondolkodó ember egyikkel sem ért egyet, vagyis mindkét oldalnak hasonlóan kellene állnia. Kivéve ha mégis az egyik oldal képviselői többen vannak és ez esetben minden jel azt mutatja, hogy azok nem az incelek. Legalábbis ezen az oldalon.
124, 126, 127
:) A 123 vagyok, tényleg nem tudtam mi az az "incel" vagy "femcel". Nem tudok ilyeneket mert 2006 óta külföldön élek és az a kevés haver aki megmaradt nem tudta. Persze ők is 40+ -osak mint én, valszeg mi már le vagyunk maradva! :)
No de, még a kérdésem is nullásra pontozták, ember, pedig csak megkérdeztem mi az hogy incel! 😁 Szerintem ez téged bizonyít! Lehet hogy kevesebb "femcel" van mint "incel" (még mindig röhögök ezeken a kifejezéseken 😁), de hogy a itt a "femcel"-ek vannak többségben az is biztos! 😁😁😁 Nem baj, kitartás férfi társaim, az idő nekünk dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!