Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összességében a feminizmusnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?

Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 18:54
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/420 anonim ***** válasza:
12%

98:"Mutasd ez a jogi passzust."

Nincs ilyen jogi passzus. Még. Viszont igény feminista körökben érezhetően van rá.

---

A profitorientált vállalatok pedig rátermettség alapján választanak, illetve az alapján, hogy ugyanazt a munkát megfelelő minőségben ki csinálja meg olcsóbban.

2024. febr. 10. 15:50
 102/420 anonim ***** válasza:
67%
#101 jaaa, nincs? Akkor min megy a picsogás? Csak nem megvan éppen, ezért megy a hisztike?
2024. febr. 10. 17:18
 103/420 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom mi olyan felfoghatatlan azon, hogy nem minden férfi probléma incel hiszti.

2024. febr. 10. 17:31
 104/420 anonim ***** válasza:
23%

103-as, hagyd rá, hadd fröcsögjön a femcel.

Mellesleg nem kell ehhez jogi passzust találni, elég csak a #metoo botrányoknak utánaolvasni. Ja várjunk csak ... olvasni, utánajárni? áh hagyjuk inkább :D Kb egy barlangban él vagy a fejét a földbe dugja, azért nem tud ezekről.

De elég csak a Johnny Dep - Amber Heard esetet nézni.

2024. febr. 10. 19:15
 105/420 anonim ***** válasza:
68%

Sírtok állandóan, hogy nem láttok nőket útépítéseken, hát engem hetek óta interjúra sem hívnak be a fizikai munkákra, amikre jelentkeztem. De behívtak cserébe ilyen fiszemfa-szom telefonálgatós, adminisztrációs melóra, amiben semmi tapasztalatom nincsen, ellenben “téglagyárakban” már dolgoztam, azóta hirdetik megint ugyanazt a pozit, ahelyett, hogy mondjuk az elsőkörös jelentkezőket megnézték volna újra.

De megnézném azt is, ha autómosodákba jelentkeznék, mennyi hívna vissza. Vagy ha tényleg valami autopályamelósnak jelentkeznék. Hát sehány, mert azonnal elkönyvelnék, hogy ez egy gyenge csaj, ne vicceljünk már. Azt hiszitek minden nő csak ücsörögni akar egy asztalnál, a valóság meg az, hogy alig ad esélyt nekünk másféle munkahely, úgy kell vadászni, hogy találjunk valamit, ami nem irodai munka (és nem gyár) de még normálisan is fizet.

2024. febr. 10. 19:26
 106/420 anonim ***** válasza:
65%

"lt, hogy helyettem csak azért vettek fel valakit mert egy csinos lány volt semmi másért."

Láttad az önéletrajzát? Újabb hímsovi megnyílvánulás volt ez a részedről.

2024. febr. 10. 19:36
 107/420 anonim ***** válasza:
24%

A feminizmussal az a legnagyobb probléma, hogy ő önmagát egyenlőségpártinak mondja, de valójában nőpárti.

Ha ez az egész mozgalom az egyenlőségről szólna, akkor más lenne a neve, és foglalkozna a férfiakat ért hátrányos helyzetekkel is. A pasikkal azonban max annyiban foglalkozik, hogy felrója a történelmi bűnöket, és megpróbálja őket "érzékenyíteni"(=érzelgős pasit kinevelni). Ha férfiról beszélünk, akkor egy igazi férfi olyan karakter, mint a Sean Connery által alakított eredeti James Bond. A feministáknak azonban úgy tűnik, nem céljuk, hogy ilyen pasikat neveljenek ki. Céljuk viszont az érzelgős pasi kinevelése. Ugyanakkor a nőket büszkeségre, magabiztosságra neveli. Szemmel látható, hogy mi folyik. Szóval nem, semmiképpen sincs jó hatása a párkapcsolatokra.

2024. febr. 10. 19:57
 108/420 anonim ***** válasza:
60%

107

És valaki talán megtiltotta a férfiaknak, hogy foglalkozzanak a saját állítólasgos hátrányos helyzetükkel (LOL) ? Azzal miért a nőlnek kéne? :D

2024. febr. 10. 20:02
 109/420 anonim ***** válasza:
32%

Senki sem mondta, hogy a nőknek kell foglalkozni a férfiak ügyeivel.

Bár biztos vannak olyan nők, akiket érdekel a téma.

Viszont a feminizmus ne mondja magát egyenlőségpártinak, amikor ez a mozgalom nőpárti.

Ezt felesleges tagadni. Ismerem Andrea Dworkin tanításait, olvastam Budai Lottit, szóval van elég támpontom a véleményemnek.

2024. febr. 10. 20:04
 110/420 anonim ***** válasza:
8%
Vagyis #108-nak ment az előző kommentem.
2024. febr. 10. 20:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!