Star Wars: Saw Gerrera összességében inkább pozitív vagy negatív szereplő?
Figyelt kérdés
Egyrészt ugye kvázi egy radikális terrorista, maffiózó, aki merényletekért meg hasonlókért felelős. Ugyanakkor a lázadás oldalán áll (csak nem harcol velük), és végülis lányaként nevelte fel Jynt, na meg persze nem lehet könnyű úgy élni hogy a testvére a szeme láttára halt meg, szóval nem tudom őt hova tenni, ő inkább pozitív vagy negatív karakter?#Star Wars #szereplő #karakter #lázadás #Csillagok háborúja #Felicity Jones #Jyn Erso #Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet #Forest Whitaker #Saw Gerrera
2018. febr. 8. 17:56
1/2 anonim válasza:
Nekem ő olyan semmilyen. Nem tudom láttad-e a CW és a Rebels sorozatot, a CWben tűnik fel elősször és remekül bemutatja.
Azután sem biztos, h tisztább képet kapsz, de jó sorozatok!
CW 6 évad + vázlatok
Rebels 4.évaddal lesz vége
2/2 anonim válasza:
#1 vagyok, mármint úgy semmilyen, h se nem jó, se nem rossz. Szürke. De ha nagyon muszály besorolni valahova, akkor egy hajszállal a pozitívakhoz kerülne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!