Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
"Épelméjű ember hogyan tudna azzal azonosulni, hogy tenyészkancának nevezitek a korábbi generációk nő tagjait, vagy hogy a férfiak kényszerítették a nőket bizonyos szerepbe évezredekig?"
Némi szövegértelmezési képességgel bírva tudnád, hogy nem a kommentelő tartja tenyészkancának a korábbi generációk nőit, hanem a társadalom szánta nekik ezt a szerepet.
A másik része igaz, igen, a férfiak, illetve a társadalmi beidegződések kényszerítették szerepekbe a nőket. Például mindössze kb. 125 éve járhatnak itthon a nők egyetemre.
És úgy lehet az embereket legjobban elnyomni, ha nem tanítják őket.
" Újszülöttel körül is mendent el tud végezni, kivétel a szoptatás."
Akkor most feltaláltad a spanyolviaszt mi? :D
Nem azt mondtam, hogy nem tudja, hanem azt hogy a gyereknek előnyösemm ha pici korában az anya van vele többet. De hát hiába magyarázom, ahol a feminizmus van az agyban, ott másnan nem jut hely! :D
Eddig nem utáltam a nőket, de most kissé elbizonytalandtam.
Habár ti szerintem tyúkeszű kis fruskák vagytok, lufaszt sem tudtok az életről (valszeg még csúnyák is vagytok). :D
Tájékoztatásul közlöm, hogy ti csak biológiailag vagytok nők.
A NŐ ugyanis nem itt kezdődik! Szerencsére! ;)
Rohadt mindegy, ki van vele többet. A normális férfi ott kezdődik, hogy érett és kifejező érzelmileg is és ugyanúgy tud viselkedni egy babával, mint egy nő.
De nektek sovinisztáknak mindig az a kényelmesebb meg előnyösebb, ami a nő elnyomásáról szól, mert ez azzal jár általában, hogy a te életedben semmi nem változik, minden ugyanolyan szipiszuper mint előtte, ráadásul villoghatsz is, mekkora fsza apa vagy, miközben talán néha megfürdeted a gyereket😃 A nő meg hát minden szarnak el van hordva, mert ő csinál mindent napi 3 óra alvással és hát mindent nem lehet tökéletesen csinálni nyilván.
De remélhetőleg neked sosem lesz gyereked, szóval mindegy.
"Rohadt mindegy, ki van vele többet."
Nagy tévedés. De nem is várok mást a feminista agyadtól...
"A normális férfi... "
Na, ebbe ne menjünk inkább bele milyen a normális férfi...
Sajnálom hogy ilyen negatív tapasztalataid vannak, de tudod van egy mondás:
"Az almát a nő választja.
Az hogy TE vagy az anyukád rosszul választott engem nem érdekel, ettől még mindig szemétrevaló amit terjesztesz..
Az a szerencséd neked és a fajtádnak hogy egyre jobb műpéniszek vannak! ;)
(Ja, igen 3 boldog gyerek apukája vagyok, 2 lány (8 és 12 évesek) 1 fiú és a lányok már most is utálják a feminista köcsögöket, a fiam még csak 2 éves ezért nem traktálom ilyenekkel!
46F
U.I.: Mikor voltál utoljára megrakva? Szerinem idejét sem tudod! :D
Ja igen 183, akartam is kérdezni, milyen érzés idióta eszméket népszerűsíteni? :D
Van egy rossz hírem: nem fogtok győzni. Ilyen egyszerű. Miért? Mert a számotokra "normális férfi" egyszerűen életképtelen. Az ilyeneket eltaposom rendszerint.
De először megpróbálom felnyitni a szemét és sokszor sikerül. Az ilyenek mind a barátaim lesznek! Számát nem tudom, annyi férfinek nyitottam már fel a szemét.
Szóval: esélyetek nincs. Eláshatjátok magatokat a feminizmus bugyuta elméleteivel együtt ;)
A nő a tűzhely szerves tartozéka és vissza is fog kerülni oda, mégpedig ÖNSZÁNTÁBÓL. Majd meglátod, ha élsz még 20-30 évet! ;)
Szép napot! :)
184# Normális férfit tapasztalatok alapján írtam, köszi, de én is és anyukám is szuperül választott. Pont ezért nem értem, más nők miért adják lejjebb, amikor ilyen férfiak is léteznek és nem is annyira ritkák, épp hogy náluk voltak szar döntések szerintem, szar minták, és ezért szenvednek annyian a kapcsolataikban.
Én nem szenvedtem sosem, mert nem voltam/vagyok ilyen tefélékkel együtt. :D
Ja, képzelem, milyen boldog családban élhetsz, miközben itt gyűlölködsz a nők ellen. xD Tiszta idill, a család ebéd után sziesztázik, 46 éves apa meg a gyakorin osztja ki a nőket😂😂 Miközben állítólag semmi gondja nincs.
Nemtom kiket akarsz eltaposni, de a normális férfiak csak röhögnek rajtad. 18 éves szűz fiúk (az a max kettő, akivel valaha beszélhettél) esetleg beveszik a baromságaid, de majd ők is rájönnek, hogy ezekkel a múlt ezredi eszmékkel kb 1000-ből egy férfi talál nőt + kinövik ezt a “fúj fúj lányok, a lányok hülyék” dedót. Én felnőtt férfiakkal szoktam randizni, akiknek van normális, kialakult világnézetük, ami nagyon messze van a te torz baromságaidtól, ja és nem gyűlölik a nőket és egy kapcsolattól partnert várnak, nem cselédet.
Sajnálom, hogy az állítólagos feleséged utálja magát, ezért melletted van, aki meg utálja a nőket, mert az ilyen férfiak mellett csak az marad meg, aki úgy érzi, hogy ennyit érdemel. Meg téged is sajnállak, hogy nem ismertél soha olyan nőket, akikkel jó volt beszélgetni, egyenlő társadnak tudtad tartani, ezért megalkudtál te is valakivel, aki melléd vetődött.
A nőket nem gyűlölöm, csak a feministákat. És azok közt vannak férfiak is.
Nem baj, hogy nem sajnálsz, nincs is miért.
"köszi, de én is és anyukám is szuperül választott. ... Én felnőtt férfiakkal szoktam randizni."
Ha randizgatsz, akkor még nem választottál, nemdebár? Vagy már volt legalább egy férjed/élettársad ezelőtt, akivel már nem vagy együtt. AKkor legalábbb egyszer mégsem jól választottál, most meg válogatsz.
Vagy annyira feminista a férjed hogy elenged randizgatni is? :D
Szóval van itt egy kis képzavar!
A családomról és szokásainkról pl hogy mikor hogy étkezünk, mikor sziesztázunk, stb nem lehet fogalmad, nem ismersz.
Olyan vagy mint nyuszika a viccben: reszeled a körmöd és közben hülyeségeket beszélsz... Ráadásul nem átallod még le is írni ide! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!