Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
Az a baj, hogy ha a nők szabad választása rövid időn belül az emberiség kihalásához vezetne, akkor sem lehetne egy szót sem szólni, mert ők még mindig, minden pillanatban áldozatok akarnak lenni. Aki velük szembemegy, az pedig erőszakos náci.
Nem lesz szép a vége ennek az ámokfutásnak, de legalább vége lesz. Pár évtized.
199.
Ha mentél volna feleségül egy incelhez akkor nem győznél túlórázni , mert ő nem tudna nyújtani semmit a kicsi büdös himibirmin kívül .
Ami nem is működik…., dolgozhatnál rajta 1 órácskát hogy bírja azt az 1 percet.
Mert szerintem ezeknek a szerszám nem működik, azért nem jön össze nő.
"Negyvenes vagyok, van két cicám. Plusz két gyerek és férj."
Ebből kb az elsó mondat az igaz. A többi vágyálom. Maradjunk ennyiben Kiscica! ;)
Sok nő van, aki cica helyett kutyát tart, vagy esetleg törpenyulat, ilyesmit. Mind egy célt szolgál: szeretethiányt orvosol, gondoskodási igényt elégít ki, és egyfajta társaságot jelent a nő számára. Ismerek személyesen is nem is egy ilyet, aki egyébként nagyszerű ember, keményen dolgozik és ügyes is a szakmában. De valamikor, valahol félrecsúszott valami. Van aki el is mondja mikor és mi. És aztán feladta. És az alkohol (vagy egyéb drog) is mindig megjelenik előbb-utóbb...
Mindenestre van egy ilyen (feltehetően soviniszta mondás, habár én nőtől hallottam), hogy a macskás nővel (tehát aki macskát/macskákat tart) jobb vigyázni. Ez persze valszeg bugyutaság, de azért nekem is voltak tapasztalataim és mondhatom hogy igazából van ebben valami! :) (ennyit a macskákról!)
"Van férj, gyerek, meg macska is 😂 Igaz, a férjem nem hímsoviniszta, a fiam tök jó fej, a macskám is :) Alkoholt sosem ittam, túlórára nincs szükség :)"...
Bla-bla-bla-bla...
Kicsikém! Ha Te kétségbevontad hogy nekem van családom - és elég csúnyán kétségbe vontad - akkor miért várod hogy elhiszem a blabládat???
#201 Szóról szóra igaz! Ennek jelei már most is láthatók. Beengedték a nőket a politikába, illetve kiemeltek közülük bizonyos "vezéregyéniségeket". Nos, nézzük meg azóta milyen eredményeket ért el a Vezetés:
1, Elárasztották Európát idegen (a NŐKET ÁLLATNAK TEKINTŐ!!) kulturájú embertömegekkel! Köszönjük Merkel néni!
2, Megfélemlítettek minden embert azzal hogy ki fog pusztulni az emberiség ha nem oltatja be magát mindenki 25-ször, de legalábbis annyiszor ahányszor a gyógyszeripar nem éppen szent képviselői azt jónak találják! Ehhez adófizetői pénzek milliárdjait költötték el, miközben emberek alanyi jogait a sárba tiporták. A vakcinákat SMS-ben (!!!!) rendelték meg ( Köszönjük Ursula von rohadj meg néni!)!
3, Szó szerint klímaszorongást előidéző, és idióta és kontraproduktív energiaipari és gazdasági rendelkezések sorát elindító bugyuta propagandákat terjesztettek és súlykoltak a fiatalabb generációk fejébe.Legalább most már van karbontőzsdénk, ami a világon sehol NEM fog kissebb karbonkibocsátást eredményezni. Ja, igen, említettem, hogy Európán kívül SEHOL senkit nem érdekel a klíma-változás és nem fognak vissza semmit? Ja jó, akkor nem szartunk a kútba, csak a kávájára, aztán belekotortuk! NA, kb ennyit ér az egész! Köszönjük, oh, Greta Tumberg (és persze mindenkinek aki futtatott Te hülye kis p...)!
4, Elérték, hogy Európában ismét kitörjön a ribillió (Ukrajna), sőt, a nők is harcolhatnak! Bravo!
5, Elérték, hogy nyomuljanak az új eszmék (LMBTQ) és a "régi-új" eszmék (neo-marxizmus) és az emberek tapsikoljanak hozzá! Gratula! Mert ezektől majd minden sokkal jobb lesz! ;)
Tovább is van, mondjam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!