Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összességében a feminizmusnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?

Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 18:54
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/420 anonim ***** válasza:
69%

1. Mindenki eldöntheti szabadon, azaz NEMTŐL FÜGGETLENÜL, hogy akar e párkapcsolatot e vagy sem! Ha akar, még azt is eldöntheti kivel!

2. Munkahelyekre is már bekerülhetnek a nők is és még tovább is tanulhatnak!

Úgyhogy már előtérbe került a személyiség és a külső is! Így mindenki a lehetőségekhez képest választhat párt, ha akar!

Nyílván van szélsőségesebb megnyílvánulása, de azt én sem tudom már támogatni!

Válasz a kérdésedre: határozottan pozitív!

2024. febr. 27. 18:08
 192/420 anonim ***** válasza:
59%

Tök jó hogy nem KELL már feleségül menni egy büdös ronda emberhez ,hogy azért a tányér levesért cserébe egész nap pucoljuk utána a sz@rt.

Nekünk is van lehetőségünk és van is miből válogatni.

Szerintem ha 60 leszek is, fiatalabb pasim lesz, most is az van. Nekem fontos a jó szex és ezt idősebbektől nem kapnám meg.

2024. febr. 27. 19:04
 193/420 anonim ***** válasza:
27%
190 Ja, ráadásul ez simán az a kor még, amikor bizonyos lányok, akik nem annyira menők, utálnak mindent ami csajos, a lányokat is utálják, mondhatni tök természetes, hogy most épp ilyenek. De majd olyan 16 körül elkezdik kinőni. Felnőttként meg nyoma sem lesz ennek a durcinak.
2024. febr. 27. 20:03
 194/420 gago77 ***** válasza:
15%

Hahah, még a kutyám is értelmesebb mint egynémelyikőtök itt, a lányaim meg hidd el h elég értelmesek h felfogják mi a feminizmus. Ja, tudod én nem hagyom hogy az okostelefon egyedül nevelje őket, ezért rendesen fejldődik az agyuk, nem mint az átlagfeminista nőstényeké... :)

Szerintem Te fogsz nagyot koppani majd 40+ korodban mikor a macskáddal fogod tölteni az estéidet. Sok ilyen van ám! Kívül persze játszák az elégedett, kemény, "tökös" csajt, este meg jön a legjobb barátjuk: az alkohol vagy a túlóra, mert hát a a munkával is lehet vigasztalódni! ;)

2024. febr. 27. 21:37
 195/420 anonim ***** válasza:
67%
Nekem jobb elfoglaltságaim is vannak, mint az alkohol meg a munka, de hát mindenki magából indul ki. Majd 10 év múlva megbeszéljük, papi.
2024. febr. 27. 22:17
 196/420 anonim ***** válasza:
16%
Nem kötekedésből, de az sem véletlen, hogy a pszichológusoknál, pszichiátereknél is a 30 feletti nők vannak többségben és többségük szingli. Azon lehet vitázni, hogy jó vagy rossz, hogy oda járnak, de azt jól mutatja, hogy valójában nem elégedettek az életükkel.
2024. febr. 28. 05:42
 197/420 anonim ***** válasza:
72%
196. Ti nőgyűlölők itt az oldalon mind a légbőlkapott elméleteitekbe kapaszkodtok nagyon görcsösen miközben az élet, sőt az itteni kis gyik valóság is az elmélkedéseitek ellentétét bizonyítja. Nem a macskás nők írnak ki mindennap öt bömbölést arról, hogy milyen egyedül vannak és szar nekik a macskájukkal hanem ti fröcsögtök és ígérgetitek, hogy hogy meg fogják a nők bánni mindent 30 éves koruk után. Azok a "macskás nők" itt vannak és köszönik szépen nagyon jó nekik a macsekukkal. A nők által kiírt itteni szájtépős kérdések éppen a párkapcsolatban élő nőktől származnak akiknek mindenféle problémájuk van a szar minőségű férfiakkal, nem pedig a macskájukkal!
2024. febr. 28. 08:16
 198/420 anonim ***** válasza:
68%

Meg én 42 vagyok, házas és eszemben sincs megbánni hogy a férjem jóképű, sportol, diplomás és vállalkozó.

Nem is akartam egy lepukkant elhízott fogatlan embert soha magam mellé.

2024. febr. 28. 08:28
 199/420 anonim ***** válasza:
68%

"Szerintem Te fogsz nagyot koppani majd 40+ korodban mikor a macskáddal fogod tölteni az estéidet. Sok ilyen van ám! Kívül persze játszák az elégedett, kemény, "tökös" csajt, este meg jön a legjobb barátjuk: az alkohol vagy a túlóra, mert hát a a munkával is lehet vigasztalódni! ;)"

Van férj, gyerek, meg macska is 😂 Igaz, a férjem nem hímsoviniszta, a fiam tök jó fej, a macskám is :) Alkoholt sosem ittam, túlórára nincs szükség :)

2024. febr. 28. 19:41
 200/420 anonim ***** válasza:
71%

194 "Szerintem Te fogsz nagyot koppani majd 40+ korodban mikor a macskáddal fogod tölteni az estéidet. Sok ilyen van ám! Kívül persze játszák az elégedett, kemény, "tökös" csajt, este meg jön a legjobb barátjuk: az alkohol vagy a túlóra, mert hát a a munkával is lehet vigasztalódni! ;)"

Negyvenes vagyok, van két cicám. Plusz két gyerek és férj. Mindannyian férfiak, illetve a cicusok életük csak életük egy rövid szakaszában voltak azok 😏 Nem tudom miért fenyegettek ti incelek minket a cicákkal mint hajmeresztő jövő, amikor ez csodálatos dolog. Én azt mondom mindig hogy négy fiam van, csak a kettő legkisebb szőrös 😻

2024. febr. 28. 19:50
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!