Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
1. Mindenki eldöntheti szabadon, azaz NEMTŐL FÜGGETLENÜL, hogy akar e párkapcsolatot e vagy sem! Ha akar, még azt is eldöntheti kivel!
2. Munkahelyekre is már bekerülhetnek a nők is és még tovább is tanulhatnak!
Úgyhogy már előtérbe került a személyiség és a külső is! Így mindenki a lehetőségekhez képest választhat párt, ha akar!
Nyílván van szélsőségesebb megnyílvánulása, de azt én sem tudom már támogatni!
Válasz a kérdésedre: határozottan pozitív!
Tök jó hogy nem KELL már feleségül menni egy büdös ronda emberhez ,hogy azért a tányér levesért cserébe egész nap pucoljuk utána a sz@rt.
Nekünk is van lehetőségünk és van is miből válogatni.
Szerintem ha 60 leszek is, fiatalabb pasim lesz, most is az van. Nekem fontos a jó szex és ezt idősebbektől nem kapnám meg.
Hahah, még a kutyám is értelmesebb mint egynémelyikőtök itt, a lányaim meg hidd el h elég értelmesek h felfogják mi a feminizmus. Ja, tudod én nem hagyom hogy az okostelefon egyedül nevelje őket, ezért rendesen fejldődik az agyuk, nem mint az átlagfeminista nőstényeké... :)
Szerintem Te fogsz nagyot koppani majd 40+ korodban mikor a macskáddal fogod tölteni az estéidet. Sok ilyen van ám! Kívül persze játszák az elégedett, kemény, "tökös" csajt, este meg jön a legjobb barátjuk: az alkohol vagy a túlóra, mert hát a a munkával is lehet vigasztalódni! ;)
Meg én 42 vagyok, házas és eszemben sincs megbánni hogy a férjem jóképű, sportol, diplomás és vállalkozó.
Nem is akartam egy lepukkant elhízott fogatlan embert soha magam mellé.
"Szerintem Te fogsz nagyot koppani majd 40+ korodban mikor a macskáddal fogod tölteni az estéidet. Sok ilyen van ám! Kívül persze játszák az elégedett, kemény, "tökös" csajt, este meg jön a legjobb barátjuk: az alkohol vagy a túlóra, mert hát a a munkával is lehet vigasztalódni! ;)"
Van férj, gyerek, meg macska is 😂 Igaz, a férjem nem hímsoviniszta, a fiam tök jó fej, a macskám is :) Alkoholt sosem ittam, túlórára nincs szükség :)
194 "Szerintem Te fogsz nagyot koppani majd 40+ korodban mikor a macskáddal fogod tölteni az estéidet. Sok ilyen van ám! Kívül persze játszák az elégedett, kemény, "tökös" csajt, este meg jön a legjobb barátjuk: az alkohol vagy a túlóra, mert hát a a munkával is lehet vigasztalódni! ;)"
Negyvenes vagyok, van két cicám. Plusz két gyerek és férj. Mindannyian férfiak, illetve a cicusok életük csak életük egy rövid szakaszában voltak azok 😏 Nem tudom miért fenyegettek ti incelek minket a cicákkal mint hajmeresztő jövő, amikor ez csodálatos dolog. Én azt mondom mindig hogy négy fiam van, csak a kettő legkisebb szőrös 😻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!