Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
A saját szemszögemből nézve pozitív. Nekem szimpatikus az, hogy
1) a nőknek van választásuk, és nem kell azzal megállapodniuk, akit a szülei kinéztek neki / aki a legtöbbet tudta tejelni az "udvarlók" közül vagy aki a legjobb parti volt
2) ha egy nő okos, akkor nem kell mindenféle idióta mellett megállapodni csak azért, mert kiveti magából a társadalom, ha x évesen már nem kölykedzett le / azt gondolják, ő csak azért buta, mert p...ja van és nem farka, ezért ne is dönthessen semmiről
Látom , itt legalább 3 pasit megsértettél utolsó. 😅
Mi nők, hogyan merészeltünk öntudatunkra ébredni? 😜
Szépen , csendben otthon kéne mosni főzni takarítani egy ronda, primitív emberre .
Ehelyett mi meg dönteni akarunk a saját életünk , sorsunk felett. Hallatlan 🤷🏼♀️
#217: A normálisan gondolkodó korábbi és jelenlegi nők nevében kérem ki és férfiként én érzem megalázónak rájuk nézve azt, amit leírtál. Mi az, hogy "öntudatra ébredtetek"? Szerinted ennyire alsóbbrendűek lennének a nők, hogy több tízezer évnyi evolúció kellett hozzá, hogy ez megvalósuljon? Mert ha a válaszod igen, akkor valóban nem egyenlő a két nem. Ebben az esetben viszont mesterségesen egyenlőként kezelni a nőket a férfiakkal minimum óriási hiba a társadalomra nézve.
Vagy a másik lehetőség, hogy semmiféle öntudatra ébredés nem volt, egyszerűen kevesebb a kötöttség mindkét oldalon. Viszont mivel mindenki szabadon dönthet arról, hogy mit akar, ezért ugyanolyan értékesek azok az emberek is, akik szabadon azt választják, hogy ők nőként vagy férfiként a klasszikus szerephez ragaszkodnak és abban érzik magukat jól és ne legyen már úgy beállítva, mintha az a múlt lenne, a "nincsenek nemi szerepek" vonal pedig a jövő, mert ez egyszerűen hazugság.
A feminizmus úgy ahogy van tönkretette a nőket. A nőiesség megtagadása, a női természet erőszakos, mesterséges megváltoztatása megbocsáthatatlan, a feminista eszme egy lapra került a legvéresebb, legpusztítóbb ideológiákkal.
Nyilván ennélfogva a megszerezhető nők minősége is bezuhant. Már a Chadek is egyre kevesebb nőt tudnak befogni, és ők is egyre többet panaszkodnak, hogy jobb világ volt 2014 körül. Nemsokára a nők már csak egymást fogják fárasztani a lehetetlen elvárásaikkal, mert ezt az őrületet lassan már senki nem tudja elviselni.
Valóban!
Sokan vannak inkább egyedül.
Ha nem találtam volna számomra megfelelő embert, akkor egyedül lennék.
Nálam sosem lehet ilyen hogy sinyi sunyi , titokban dugogató, zsugori, férfiatlan bolond.
Egészséges férfit akartam és meg is találtam.
Nem baj hogy 30 felett, de a lényeg hogy amit én elképzeltem, az sikerült.
Tehát nem is voltak irreális elvárásaim, csupán a nem megfelelő emberek számára!!!
Van egy közös gyerekünk, okos, van mit ennünk, haladunk és normális körülményeket biztosítunk a gyerekünknek. Bár van hol laknunk, építkezünk. Ketten, együtt, közösen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!