Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
Aki meg elottem kommentelget, egyreszt igazad van, undoritoak a magyar nok es semmi noiesseg semmi alazat nincs bennuk a ferfiakkal szemben
Viszont!! Ez kizarolag a ti hibatok. Nem vagytok ferfiak, nem tudjatok megnevelni se a lanyaitokat se az asszonyaitokat
Szerintetek a muszlimoknal meg a ciganyoknal vagy a balkanon hol fordul elo ugyan hogy egy no ilyen viselkedest megenged maganak? Sokkal ritkabban. Es vajon miert? Mert azokkal a ferfiakkal nem merik megtenni a felet se annak, amit veletek.
Novesszetek tokot a rinya helyett mert szegyen amit alakitotok.
261. Muszlim férjem van, sosem várt el tőlem alázatot, egyenjogú és egyenrangú házasságban élek vele.
A családjában sincs olyan nő, aki megalázkodna a férjének.
Nagyon el vagytok ti tévedve, ha azt hiszitek, hogy a muszlim nők "meg vannak nevelve". Sokkal karakánabbak, mint az európai nők.
10: "Pozitív. Így már a nők legalább tudják, hogy nem kell elviselniük a bántalmazást, lekezelést, alázást, nem kell kiszolgálniuk egy felnőtt embert."
Ja, mert így már csak a jóképűtől kell elviselniük ugyanezeket.
Nem feltétlenül. Amíg a pasi megveszi neki a drága ajándékokat, Michael Kors táskákat meg az éppen aktuális legújabb iPhonet addig akármennyire bántalmazza és alázza őket, nem fogja zavarni őket. Ha pedig nem veszel nekik semmit, akkor hiába tiszteled őket és kezeled egyenrangúakként, de kuka vagy.
Engem is utasítottak már vissza miután kijelentettem, hogy nem fogok venni neki új telefont, mert folyton ezzel rágta a fülem.
Drogdílerek, stricik szintén sikeresek, mivel ők simán megengedhetik, hogy új okostelefonokat vegyenek. Engem is dobtak már egy börtönből kijött striciért.
Én azt látom, hogy a feminizmus a gazdaságot előre vitte, hiszen a munkaerőhiányt pótólta valamilyen szinten azzal, hogy a nők is dolgoznak.
Viszont szerintem a modern világban a feminizmus már romboló hatású. Feminizmus szerint a nőket elnyomják, nem értékelik megfelelően, hiába értenénk eggyet a férfiak nagy részével, hogy nincs is értékesebb kincs mint a nők. Ez egy olyan önértékelési gondolathoz vezet rengeteg nőt, hogy nem elegek, nem értékesek. És szerintem emiatt tárogatja sok nő a lábait mindig más pasasnak, mert a külső megerősítést keresi, hogy ő igen is értékes. A férfiakat pedig úgy fikázza a feminizmus, ahogy csak lehet, és várj, ezek a férfiak nyomják el a nőket? Ez egy ördögi kört teremt ami mindkét nem önértékelését a béka feneke alá tolja. Egészséges önértékelés nélkül pedig nem lehet társkeresés terén sikerrel járni.
A másik véglet pedig az amikor nők a feminizmus miatt egy elvakult túlzott egóizmust tanulnak el, és úgy gondolják, hogy egy felső létforma a férfiakhoz képest. Ez pedig végképp nehezíti a társkeresést, mert a nem hasonló gondolkodásúak rohannak ettől nemtől függetlenül.
Verjétek már ki az irigy fejetekből, hogy aki magas vagy jóképű vagy gazdag , az nem feltétlenül asszonyverő, bántalmazó.
Nekem volt már olcsójános tanár exem, egy görény volt aki mellett értéktelennek éreztem magam, mivel annyit gyötört lelkileg.
Van most diplomás , tehetős férjem, nem bántalmaz.
Ezt a szegény emberek találták ki a gazdagokról, de persze sunyiban azért ezek a gazdagokat sarazó szegények járnak a legtöbbet lottózóba.
Ők is asszonyverő milliomosok szeretnének lenni mégis???? 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!