Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
Itt sokan félreértitek. Nem a férfiakat akarják nélkülözni, mert amikor baj van és rendőrre, tűzoltóra van szükség, akkor egy erőteljes férfi kell aki ezt képes elvégezni. A faszpödrő, semmirekellő, manipulatív, perverz kockák, akik nélkülözhetők.
Meg akik itt incelnek vallják magukat, azoktól megkérdezném, hány nővel próbálkoztál meg csak elvontan egy értelmes beszélgetést, vagy egyáltalán udvarolni nekik az elmúlt évben? Általában ez a kérdés megváloszlja a nőtlenséged okát.
291# ez már korrektebb megközelítés.
Amúgy nem az incelek védelmére írom, de pl én rendszeresen eljártam ismerkedni, volt hogy éjszakai életben ismerkedtem bulikban stb, volt hogy rendezvényeken, rapidrandin, stb
Számcsere, randi összejön, akár egy csók, volt egyéjszakás is, és kész. Tovább nem ment. A legtöbb már a legelején elhal, nem képesek fenntartani kommunikációt. Hosszútávra mostanság nehezebben találni nőt.
Ezt csak arra írom, hogy akik incelnek vallják magukat, tegyük fel próbáltak volna nővel ismerkedni, beszélgetni, udvarolni, még akkor se lesz attól jobb a helyzet, nem lesz kevésbé incel - sőt, talán akkor még incelebb lennének, mert akkor még az elutasítással is meg kéne birkózniuk, ami szerintem nem az erősségük - pont ezért nem próbálkoznak.
291: "Meg akik itt incelnek vallják magukat, azoktól megkérdezném, hány nővel próbálkoztál meg csak elvontan egy értelmes beszélgetést, vagy egyáltalán udvarolni nekik az elmúlt évben? Általában ez a kérdés megváloszlja a nőtlenséged okát."
Tipikus ok-okozat felcserélés. Már meg sem lepődöm.
Az incelség oka a nem vonzó külső, nem a próbálkozások száma, vagy azok hiánya.
-Itt mindenkit lepontoznak???!!
-Itt?! Mindenkit!
🥳 300 🥳
Amugy ugy birom mikor durrognak, hogy "menjenek a nok arkot asni!!" Meg "menjenek a ferfiak szulni!!"
Baszki fogadjatok mar el hogy azert kulonbozo a ket nem, hogy meg tudjak tenni azt amire a masik nem kepes. Nem azt kellene probalni megtenni amire a masik is kepes, es versenyezni vele...
Az incelek es a feministak ugyan annak az ermenek a ket oldala. Sikertelenek a masik nemnel mert az incelek nem ferfiasak (nem tudjak kivivni a tiszteletet egy no fele, es faj nekik hogy egy sittes igen) a feministak nem noiesek (mint ahogy irtam, semmi alazat nincs bennuk a ferjuk irant, nem ismerik el ot mint csaladfot) persze hogy ilyen hozzaallasokkal teljesen diszfunkcionalis lesz a tarsadalom 🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!