Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
Kulonben meg ha te jatszod az agyad hogy nem akarsz megfelelni egy ferfinek, mi jogon allitasz fel kriteriumokat a ferfival szemben? Azert o probalkozzon megfelelni neked?
Azt hittem egyenjogusag van 🤡
"Kb minden nő ösztönösen"
Akkor ez az ösztön belőlem hiányzik, sosem akartam egyetlen férfinek sem megfelelni.
Olyan vagyok, amilyen, ha ez valakinek nem tetszik, lehet tovább állni🤷♀️ Ettől függetlenül már 12 éve házasságban élek, úgyhogy annyira nem lehet gond, hogy nem akarok megfeleni.
Ez a "nem akarok megfelelni" duma mindig a következőt juttatja eszembe.
Lehet, hogy tényleg nem akar semmilyen módon megfelelni a másiknak, ami egyrészt ignoranciát jelez, másrészt empátia hiányát is, ami a legfőbb jellemzője egy pszichopatának.
ÉS/Vagy pedig a párja az ilyennek totál alávetett csicska, aki mindenre bólogat, ezért nincs is szükség bárminemű megfelelésre.
De jóhiszeműként azt feltételezem inkább, hogy aki "nem akarok megfelelni" dumát hangoztatja, az inkább csak nincs tisztában a jelentésével - mivel annak jelentését totál befeketítették csicskasággal, alárendeltséggel, holott nem azt jelenti - , miközben napi szinten gyakorolja azt és azt hiszi, hogyha véletlenül is elhagyja a száját, hogy ő szeretne megfelelni a másiknak, akkor ő rögtön gyenge, alárendelt szerepbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!