Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
Családfő?
Elmegyek dolgozni, hazamegyek, otthon folytatom a munkát, gyereket nevelek, gondoskodok, nélkülem szétesne a család.
Akkor mitől lenne családfő az aki a munka után beül a fotelba fingani.
Attól hogy van egy Pick virsli a lába között?
Már megint ez az alázat🤦♀️ Mi lenne a jó nekem abban, ha alázatos lennék? De tényleg, MI?
Meg mi az, hogy családfő? Miért ő? Miért a férfi? 🤮
Az neked nem jó, az nekik jó csak 👌
Szeretné sok pali hogy felnézzenek rájuk a nők. De tenni nem tudnak érte….
Exemre sem tudtam felnézni.
Miért alázkodtam volna meg, mikor mamahoteles volt 50 évesen. Főzni nem tudott, exét megcsalta, lelépett és egy gyereket is otthagyott.
Persze teljesen másképp adta elő. Még ő volt az áldozat 🥴
303-as, ebben az egész önigazolós kommentedben leginkább azon csodálkozom, hogy az ilyennel hogy jöhettél össze 😂 ez téged is minősít.
De ennél a kérdésnél kezdek hozzászokni, hogy minden férfi életképtelen, szaros gatyájú mamahoteles férfinak van beállítva akiktől egyesek még kiszolgáltatottságot is megéltek ha nem jön a drága feminizmus aminek ugye csak a nő van a fókuszában, nem pedig a kapitalizmus :D - ha ilyenekkel jöttetek össze, akkor nincs min csodálkozni 😂 szar ember nemtől függetlenül mindig lesz, az más kérdés, hogyha ebbe a szarba szándékosan belenyúltok.
Ha pedig értékes embert fog ki a másik, akkor meg telibe szarja a propagandát. (lásd, trad wife -ok)
Feminizmus=egoista, pökhendi, férfigyűlölő, sérült nők gyűjtőhelye.
Ez van, amikor feltétel nélkül van szeretve/nem szeretve, lényegében csak hülyén nevelve valaki.
A nagy büdös semmiért várnak el szeretet, törődést lényegében.
Feminizmus=amikor rájössz, mennyit érsz valójában.
De szerinted az mennyire lenne elfogadható a pasiknak, ha őket kényszerítették volna sok évig egy dagadt büdös nőhöz férjül, akire moshatnak , takaríthatnak egy életen át.
Vagy mi lenne ha ti lennétek 10-20 évekre lekötve gyerekneveléssel?
Vagy a családi összejöveteleken ti főznétek a rokonságra és a romokat nektek kellene eltakarítani.
Ti sem fogadnátok el, ti sem akarnátok ilyen alárendelt sz@r életet!
Mi sem!
Na pont az ilyen nőket kéne megfegyelmezni arra, hogy hol a helyük.
27F incel
Én ilyen szemtelen hülyegyereknek nem adnék 1 binát se, ha nekem 100 lenne akkorse.
Anyád nem nevelt téged, legfeljebb kinyalta a valagadat, ezért vagy tévedésben.
Miért kéne alázatosnak lenni bármelyik félnek?
Egyenrangúság alap kéne legyen egy párkapcsolatban, házasságban.
Amiről itt rinyálnak, hogy negatív, az valójában pozitív.
Ugyanis régen persze, hogy mindenki kapott párt, mert a nőnek nem volt beleszólása.
Hála, mostmár ez nincs, így legalább az jut párkapcsolathoz, aki önerőből el tudja érni, nem pedig mindenféle jött-ment, aki még mindig azt hiszi, neki alanyi jogon jár a nő, de magától képtelen elérni.
Nem kell mindenkinek kapcsolatban lenni, meg szaporodni, a természet is végzi a dolgát (még mindig nem elég jól, de ez is valami), természetes szelekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!