Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
349: pont ez a baj, hogy felhaborodnak a nok sokan, ha ki van mondva hogy a noe az alarendelt szerep a csaladban
350: nem is kellene helyt allniuk, alljanak helyt otthon, hogy a ferjuk meg a gyerekeik boldogok legyenek
351. Soha nem élnék olyan kapcsolaban, ahol enyém az alárendelt szerep.
Ezenkívül nem csak a férj meg a gyerekek boldogsága a fontos, hanem a nőé is.
Abban pedig biztos lehetsz, hogy ha a nő nem boldog, akkor senki nem lesz az a családban.
348.20 éve, tizenpár évesen még nem hallottam semmilyen feminista dumát, mégsem gondoltam, hogy magamon kívül akárkinek meg kellene felelnem.
Engem is próbáltak az alárendelt szerepre kondícionálni, de már akkor megalázónak éreztem, hogy én bármit is megtegyek azért, mert ez a "dolgom".
Akkor csinálom szívesen, ha nem elvárás és ha nem csinálom, akkor sincs vita belőle.
352: az alapjan, hogy ez a termeszet rendje. A ferfiak alkalmasabbak vezetonek. Erosebbek, logikusabbak.
Es ha a szegenysegi hataron elnek, ez akkor is igy van 😃 nehogymar palotaba kelljen tenni egy not hogy tudja a dolgat...
356: Ja, mert a nők közben meg egy kis szigeten teázgattak meg baba-mama eszmecserét tartottak? Véletlenül sem vettek részt legalább közvetve a történelem formálásában? Nők között nincs ugyanolyan mértékű rasszizmus, szexizmus, elnyomás egy adott csoporton belül ugye?
Azt aláírom, hogy a mai formában ismert háborúk nem lennének, mert a nemzetek vezetői nem hadat üzennének egymásnak, hanem a jól bevált manipulációt alkalmazva az ellenséget összeugrasztanák egy harmadikkal. De jó is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!