Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összességében a feminizmusnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?

Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 18:54
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/420 Barito ***** válasza:
20%

Öcsém házassága az összeomlás szélén áll a sógornőm faxsága miatt, aki "élni" akar. Nem főz, nem mos, nem takarít, (csak baromi ritkán) nem akar semmit csinálni, elege van a kötelességekből. "Elni" akar, telebeszélte a fejét egy beteg agyú feminista egoista kolléganője.

Öcsém lassan mindent megcsinál a neje helyett. Két kiskorú fiúk van, ők is látják az egyre nagyobb feszkót.

Sógornőm a család kárára (!!!!!!) szórakozni, kimozdulni, "élni" akar. Csak a qrva telefont nyomkodja, és tv-t néz. Ha valamit csinál is, tesómnak állandóan be kell neki segítenie mert a nő semmire nem képes magától.

A nőknek elment az eszük. Ha családjuk lett, a család az első!

Szórakozzanak, DE NE A CSALÁD (gyerekek) KÁRÁRA.

Megmondtam tesómnak: ne csináljon kaját, ne mosogasson el, semmit ne vállaljon át a feleségétől. A segítség az egy dolog, a másik helyett megcsinálni valamit, az egészen más. A hülye nők ezt nem értik meg.

A kérdésre válaszolva: a feminizmus borzasztó hatással lett a nőkre, és általuk a családra is.

Én nem vagyok nős, de ha az lennék, valagba rúgnám a feleségem ha kivonulna a hamis "élni akarás" ürügyén mindenből. A munkahelyen sem mondhatja senki, hogy élni akar és nem dolgozni, és a főnök hagyja békén. Pitchán is rúgják akkor és meg is érdemli.

A hülye nők kedvéért: a besegítek azt jelenti, átveszem a terhek FELÉT. NEM PEDIG HELYETTÜK teszem meg amit nekik kell.

Ahogy én sem várom el, hogy HELYETTEM csináljon meg valamit ami az én dolgom.

Évezredekig jól működtek a dolgok, bejött a kötsög feminizmus, és lám mi lett?

Észhez kell téríteni az elment eszű nőket.

Tisztelet a kivételnek! (akinek nem inge ne vegye magára)

júl. 19. 18:47
 312/420 anonim ***** válasza:
47%

311: ez nem a feminizmussal jött, ez azzal jött, hogy az öcséd elvett egy lusta p...t és nem jól választott. Apai nagyanyám akkor is ugyanolyan lusta k...a volt, amikor még feminizmusról hírbü' nem hallottak vidéken. Ez személyiség kérdése, nem feminizmusé.

Azt meg hagyjuk, hogy "jól" működtek a dolgok. Amióta felnőttként belelátok meg hallok ezt-azt az idősebb rokonaim életéből... max. a nagyközönségnek mutatták azt a régi típusú családmodellben élők, hogy minden jó és minden boldog. Az egyiket úgy megverte a férje, amiért nem szólt rá egyszer a gyerekre vmi piti dolog miatt, hogy fél fülére megsüketült; a másiknak el kellett tűrnie, hogy a kedves férje 30 éven át csalja a szomszédasszonnyal, akit meg nem ordíthat meg téphet meg, hanem nyilvánosan cukimuki módon el kell vele beszélgetnie (és ezt a feszkót a saját gyerekén meg annak a férjén tudta csak levezetni később, mert más felett nem lehetett hatalma), a harmadik folyton nemibeteg volt, amiért "apuci" mindig hazahozott valami "finomságot" a helyi prostiktól. Ezeket nem nevezném jó működésnek.

A jó működés az a nemes értelemben vett feminizmus és a felezett / méltányos munka és felelősség.

júl. 19. 18:59
 313/420 anonim ***** válasza:
21%

az a baj az izmusokkal, hogy a tagjaik sosem látják a saját határaikat, amiket már réges régen túlléptek.

Mint a kisebbrendűségi komplexusban szenvedő ember, aki a végére átment megalomániásba, de még mindig hüppög, hogy őt elnyomják.

Igen, nagyon nagy kárt csinál a feminizmus.

Tömi tele a nők fejét, mikből vonják ki magukat, mik illetik meg.

Itt feltesz egy nő egy kérdést, aki elveszíti a párját, de nagyon szereti valami félreértés miatt....

Ráveti magát 30 feminista, hogy te hülye, állj ki magadért, legyen büszkeséged, stb...

Miért?

Mert a feminista nőknek lételeme az egoizmus.

Kismillió angol cikk van róla, hogy a feministák zömében nárcisztikusok is.

júl. 20. 00:53
 314/420 Barito ***** válasza:
20%

313: "az a baj az izmusokkal, hogy a tagjaik sosem látják a saját határaikat, amiket már réges régen túlléptek."

totális igazság!

júl. 20. 08:05
 315/420 anonim ***** válasza:
45%

"Ráveti magát 30 feminista, hogy te hülye, állj ki magadért, legyen büszkeséged, stb..."

Jön ugyanennyi okos megmondóember ("férfi"), hogy "megérdemled, te választottad, mindig a nő választ, edd meg, amit főztél"

Jönnek a magányos, frusztrált, mindenkit is utálók:

"Na, és az ilyennek van nője, bezzeg én nem kapok esélyt"

És végezetül a pofátlan, gátlástalan fajta:

"Hagyd a francba, gyere, dugjunk egyet"

És szerencsétlen egy db értékelhető, segítő szándékú választ sem kap...

júl. 20. 08:41
 316/420 anonim ***** válasza:
56%

Talán ha nem abból állna egy házasság hogy az anyuka mos főz takarít gondoskodik és felel mindenért, öcsednek sem kattant volna be a felesége!

2 felnőtt ember van a házasságban, egyiknek sem dolga a másikat ganézni!

Sőt, egy 10 éves gyerek is képes már rendet csinálni a saját szobájában!

De mivel nem így működnek a házasságok, ezért csak ráfizetés a nőknek.

Bolond lenne valaki feladni a jólétét, a kényelmet, a boldogságot és összeköltözni egy fütyivel, amikor nélküle könnyebb és jobb az élet!

Szexet pedig bármikor lehet kapni, legalább nem kell ugyanazzal kínlódni évekig!

júl. 20. 11:05
 317/420 anonim ***** válasza:
56%

311. Én megértem az öcséd feleségét.

Miért gondoljátok, hogy egy nő nem szórakozhat, ha családja van? A férfi meg mehet, ugye??

Nem kell meglepődni, hogy a nők abszolút nem akarnak kapcsolatot, ha ilyen a férfiak hozzáállása.

Az meg hogy egy nő élni akar, normális dolog, hisz neki is csak 1 élete van. Amíg ő szórakozik, apuka foglalkozzon a családdal.

Egyet tanuljatok meg férfiak. Ha a feleségetek nem boldog, ti sem lesztek azok.

júl. 20. 13:59
 318/420 anonim ***** válasza:
13%
De itt nem arról van szó hogy a nő néha kikapcsolódik hanem hogy elhanyagolja a dolgát ami a gyereknevelés és a háztartás. Gondolom a férje se jár "kikapcsolódni" ahelyett hogy bemenjen a munkahelyére.
júl. 20. 14:33
 319/420 anonim ***** válasza:
56%

"elhanyagolja a dolgát ami a gyereknevelés és a háztartás"

Miért is csak a nő dolga, ha mindketten dolgoznak?

(Mert dolgozik, hiszen kolléganőről volt szó.)

Mindkettőjük dolga lenne, egyenlő arányban.

"Megmondtam tesómnak: ne csináljon kaját, ne mosogasson el, semmit ne vállaljon át a feleségétől."

Aztán ez így fair lenne, mi?

júl. 20. 14:48
 320/420 anonim ***** válasza:
0%

"Megmondtam tesómnak: ne csináljon kaját, ne mosogasson el, semmit ne vállaljon át a feleségétől."

Aztán ha a feleség is elkezd dacolni, akkor meg megeszi őket a retek 😅

júl. 20. 15:24
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!