Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
A mai magyar feminista nőknek igen. Fel kell áldozd önmagad en bloc. Nulla véleményed lehet és mindenbe bábociként engedelmeskedned kell nekik. Ezek vagytok ti. Kompromisszumképtelen ellentmondást nem tűrő elkényeztetett öntelt beképzelt kishercegnők.
Épeszű normális ember nagyívben kerül titeket. Egyedül a simp-ek vannak oda értetek. Mert miközben fizetik a számlákat, az idő alatt szexelhettek más férfiakkal. Egy rakás ilyet látok a környezetemben.
Amúgy én is kérdezhetném:
Te mit tudsz beleadni a kapcsolatba? (a p**don kívül)
Vagy úgy alapvetően a mai (magyar) nők milyen pluszt adnak nekem az életemben amitől jobban megéri nekem velük lenni, mint egyedül?
252. Nem kötelező kapcsolatban lenni. Pont ezért írtam azt, amit.
Ha nincs plusz, pasi sem kell.
Ha neked egy nő nem ad semmi pluszt, akkor te is maradhatsz egyedül. Problem solved
És te mit tudsz?
A lankadó Pick virsliden kívűl ?
"A lankadó Pick virsliden kívűl ?"
🤮🤮🤮🤮
Undorítóak vagytok. Ez nem a másik nem szexualizálása? Ilyenkor a body shaming nem gond?
Nem veszitek észre a kettős mércét?
Nem hiába mondom én, hogy a magyar nők a legrosszabbak (remélem innen is okulnak majd mások és motivációt kapnak az idegen nyelvek elsajátításához)
Talán nem kéne ennyire hiperérzékenynek lenned. 😂😂😂
Mintha egy normális embernek mondanád, hogy ne vegyen levegőt! 😂😂😂
Mert iszonyú gáz ez az undorító tömény gyűlölet ami belőletek árad. Egyrészt kiábrándító, másrészt meg messze jóval a gyakoris incelek szintje alatt vagytok.
Elmondom én mit látok: gyerekkori fiú ismerős dolgozik, takarít, főz, bevásárol stb igazából mindent ő csinál. A csaja meg nem dolgozik semmit, az ismerősöm tartja el veszi meg neki a telefonokat meg fizeti az utazásait. Főzni sem főz soha, pedig egész nap nem dolgozik. Miközben az ismerős dolgozik, a csaj más férfiakkal találkozgat.
Szóval ennyit erről ki mennyit tesz bele.
És nektek ez a követendő példa. Ezek a magyar nők.
Nem-magyar ismerősöknél (egyébként nem Magyarországon élek) egynél sem látom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!