Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összességében a feminizmusnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?

Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 18:54
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/420 anonim ***** válasza:
68%

229# Nekem ezzel semmi problémám nincs. Maradjanak egyedül akkor vagy keressenek csendben addig, amíg nekik megfelelőt nem találnak.

Nekem a problémám azzal van, hogy én a büdös életben nem szoktam az interneten rinyálni amiatt, hogy a férfiak - mindegyik - miért nem viselkednek az én preferenciáim szerint, hanem simán csak nem jövök össze olyannal, amelyikkel nem passzolunk vagy ha menet közben derül ki, akkor szakítok és továbblépek. Pedig nyilván nekem is volt negatív tapasztalatom, mégsem fordult meg soha a fejemben, hogy azon hisztizzek, hogy miért olyan az összes pasi mint az az egy volt.

Ez a feministaellenes hiszti is csak erről szól, hogy volt egy rossz tapasztalat meg olvasnak a neten, és akkor húha az összes ilyen. Meg mert agyilag gyerekek. Nemtom, én feminista vagyok és szoktam főzni ettől még, és szerintem rohadt szánalmas, ha egy elvileg felnőtt férfi nem azt nézi, hogy heti 3x milyen rohadt jó kaját csinálok, hanem vergődik mint egy retard óvodás, hogy de miééé kell neki is főznie, takarítania. Azért b+ mert ahogy te is szeretsz fetrengeni meg a hobbidnak hódolni, úgy én is. És egy kapcsolat akkor éri csak meg, ha nekem is marad időm a szórakozásra. Egyik férfi sem vállalná be, hogy lemond a haverokról, gamelésről, sportról vagy akármiről azért, mert a koszos tangáimat kell mosnia aztán vacsorát kell főznie, úgyhogy kicsit visszás, ha ő viszont ezt várja tőlem. :)

2024. márc. 21. 16:27
 232/420 anonim ***** válasza:
75%
+++.
2024. márc. 29. 14:15
 233/420 anonim ***** válasza:
12%

Negatív.

Mert férfiként már nem elég csak eltartanom a párom, hanem emellett még főznöm-mosnom meg takarítanom is kell rá, a munka mellett már a házimunkában is ki kell szolgálnom.

Régen ez fel volt osztva.

2024. márc. 30. 03:31
 234/420 anonim ***** válasza:
67%

Pont, hogy most van felosztva a házimunka a feminizmusnak köszönhetően! Csak ez a degenerált incel fajtád úgy se fogja fel!

2024. márc. 30. 09:01
 235/420 anonim ***** válasza:
6%

Régen is megvolt a jól müködő rendszer a férfi megkereste pénzt a nő meg ott volt ahol lennie kellet(a konyhában, a mosásnál/mosogatógépnél stb...) nem pedig a munkában ahol semmi keresnivalója.

2024. márc. 30. 09:12
 236/420 anonim ***** válasza:
80%

235.

Régen a "jól" működő rendszer csak a férfiaknak volt jó.

Ha annyira nagyszerű lenne, akkor a nők önként és dalolva mondanának fel a munkahelyeken és vonulnának vissza a konyhába.

DE NEM AKARJÁK, MERT NEKIK EZ MINDEN, CSAK NEM JÓ!!

2024. márc. 30. 09:27
 237/420 anonim ***** válasza:
72%

235

Mucuka, nem tudom, honnan szeded, hogy a nők régen nem dolgoztak. Nők is dolgoztak a mezőgazdaságban, állattartásban, mint ahogy a férfiak is, volt, aki a kereskedelmben, szakmákban, pl szövés, fazekasság. Az ipari forradalom után pedig a gyárakban is, családi vállalkozásokban. Szóval ha szerinted régen a nők nem csináltak mást, mint megkeverték néha a bablebvest és szültek 1-2 gyereket, akkor tévedésben vagy. Aztán persze voltak gazdagok, ahol volt személyzet, de nem ez volt az általános. (mellesleg a személyzet nagyrésze is nő volt.)

Azt meg majd pont egy idióta pasi fogja megmondani, hogy hol a nők "helye" :D

2024. márc. 30. 11:29
 238/420 anonim ***** válasza:
0%

Pontosabban hol van ez felosztva?

Mert én a környezetemben mindenütt azt látom, hogy a férfi dolgozik, a nő meg nem. Viszont ha a nőnek kell valami, pl új okostelefon vagy el kell menjen a körmöshöz stb, akkor ezt feminizmus ide vagy oda, de a férfi kell fizesse neki.

2024. márc. 30. 12:18
 239/420 anonim ***** válasza:
8%

Egyébként nem tudom hova ez a sok férfigyűlölő komment.

Egyesekből itt csak úgy ömlik a férfigyűlölet.

A feminizmus tudtommal nem a férfi gyűlöletről szól. Bár Magyarországon ezt hiába írom...

Ha van itt normális férfi, akkor csak annyit tudok tanácsolni neki, hogy hagyja a magyar nőket, kerülje messziről. Tanuljon nyelveket és ismerkedjen nyugat-európai vagy akár keleti nőkkel is, mindegy mert csak jobban jár akármelyikkel.

Nekem a német exem speciel pont feminista volt, neki a feminizmus azt jelentette, hogy amit magának akar azt valóban a saját maga által megkeresett pénzből állja, soha nem várta egy férfitől sem, hogy megvegyen neki bármit.

Ellenben Magyarországon az amerikai típusú feminizmus van, azaz amíg a férfiakat kell gyűlölni és hasznot húzni addig nagy feminista mindenki, viszont amikor maguknak kellene fizetniük bármit is vagy felelősséget vállalni akkor hirtelen eltűnik a feminizmus és akkor meg pont ők nyomatják a legjobban "az igazi férfi nagyvonalú" szöveget.

Kész vicc ami ott Magyarországon folyik.

Normális férfiak:

Tanuljatok nyelveket, és húzzatok el onnan minnél előbb!

Néhány évtized múlva amúgy se marad már senki ott a nyuggerek meg cigányokat leszámítva.

2024. márc. 30. 12:26
 240/420 anonim ***** válasza:
74%
238: ha luxip...a deluxe-ot keresnek és a farkukkal válogatnak, akkor tényleg ez jellemző. De amilyen körökben én mozgok, ott meg mi ndketten dolgoznak és felosztják a házimunkát.
2024. ápr. 2. 10:54
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!