Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők, hogy nem számít a külső, amikor csak az számít párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Saját példámon tudom. Főnököm 18 éves, taknyos kisfia minden nőnek, még a huszonéveseknek is bejön, körberajongják, simogatják, nyalnak neki, mert egy kék szemű, szőke, jóképű gigachad srác. Nem csak a tizenéves kis csitrik, a 25 éves kolléganőm is oda van érete, meg mindenki dícséri, annyira ömlengenek róla, hogy a gyomrom felfordul.

Én itt vagyok 30-ason, de rám sem akarnak nézni, a kis túlsúlyom és a túlzott izzadékonyságom és a nem vonzó arcom miatt, pedig rendes, korrekt, szerető férfi vagyok.

Nők, miért hazudtok, amikor nektek a kinézet a minden?

2023. okt. 15. 08:41
 71/105 anonim ***** válasza:
0%

Szerelem akkor lehetne, ha

1.Örökké tartana

2.Nem lehetne kiszállni belőle "áh, inkább mégsem" indokokkal

3.Valaki garantálná, hogy a pár tagjai egyszerre halnak meg, tehát nem marad ott a másik megőrülni, vagy áttétesen leköpni a halott sírját azzal, hogy mással áll neki utána henteregni, bizonyítva, hogy nála az érzelmek ennyit érnek. Semmit.

2023. okt. 16. 14:52
 72/105 anonim ***** válasza:
91%
#73 Miért, talán élete végéig egyedül kéne maradnia a megözvegyült félnek vagy mi?!? Nem azt írták, hogy másnap már új valakije legyen, de mi a franc probléma van azzal, ha valaki nem depizik be örök életére, hanem tovább lép?? Ennyire megkeseredett embert, te jó ég…
2023. okt. 16. 14:58
 73/105 anonim ***** válasza:
0%

75.

Hol marad a hűség? Ennek elég fontosnak kellene lennie.

2023. okt. 16. 15:00
 74/105 anonim ***** válasza:
87%

74 Miért is csak akkor lehetne? Mert te azt mondtad a szemmel margóján két db agy sejted fel, amivel értelmes, logikus gondolkodásra képtelen vagy? Jaa, az úgy mindjárt más. :D

Nem, nem csak akkor lehetne, mint ahogyan nem is csak akkor van, de akkor legyél kedves és bizonyítsad szépen, hogy csak akkor lehetne. 😉 Vagy te bármit állíthatsz, az instant igaz? Bohóc vagy, ez már nem vita kérdése.

2023. okt. 16. 15:00
 75/105 anonim ***** válasza:
88%

76 Egy halott ember irányba milyen elmebeteg vár el hűséget?? Szerintem kezeltesd magad sürgősen, mert te nem vagy mentálisan épp.

MÍG A HALÁL EL NEM VÁLASZT! Ismerős? Bizony, ez van az esküben, egy halott ember irányába már nem tudsz ott lenni jóban, rosszban. Ezt szerintem nagyjából egy ovis is megértené.

2023. okt. 16. 15:02
 76/105 anonim ***** válasza:
0%

79.

Ez kifogás, nem több. Mondjuk okos volt, aki megalkotta, táptalajt adva a házastárs meggyilkolásának ötletére sok esetben a múltban.

2023. okt. 16. 15:03
 77/105 anonim ***** válasza:
86%

78 Jézusom elírtam egy szót, mi lesz most? Összedől a világ, sose látott még senki olyat, hogy telefonon pötyögés közben elírt egy szót vagy átírta a telefonja. Mikor ugye elfogynak a nem létező érvek..:D

Én is magasról szarok a véleményedre, mivel semmit nem változtat a valóságon és a tényeken.

2023. okt. 16. 15:04
 78/105 anonim ***** válasza:
86%

80 Nem, ez nem kifogás, ez a valóság és az élet. De aki azt sem tudja mi az a szerelem, mi az a szeretet, milyen egy jól funkcionáló kapcsolat, az ezt honnan is tudhatná.

Te felőlem legyél nyugodtan hűséges a halott házastársadhoz, kutyát nem érdekli, más életébe viszont nem pofázhatsz bele.

2023. okt. 16. 15:06
 79/105 anonim ***** válasza:
100%
A 3 pipas vergődése tökéletesen bizonyítja, hogy miért nem szabad az inceleket nők közelébe engedni.
2023. okt. 16. 15:06
 80/105 anonim ***** válasza:
86%
82 Te is sokszor meg fogod még bánni ezt a gusztustalan, rosszindulatú, megkeseredett mentálist, de hát ki, milyen virágot szakított ugye. Nem én vagyok, aki körömszakadtáig próbálja bizonyítani egy totálisan idegen embernek, hogy márpedig az ő házassága úgyis véget ér és úgy sem létezik szerelem és úgyis kamu az egész. Azt hiszed a véleményed befolyásol bármit is? :D
2023. okt. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!