Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők, hogy nem számít a külső, amikor csak az számít párkeresésnél?
Saját példámon tudom. Főnököm 18 éves, taknyos kisfia minden nőnek, még a huszonéveseknek is bejön, körberajongják, simogatják, nyalnak neki, mert egy kék szemű, szőke, jóképű gigachad srác. Nem csak a tizenéves kis csitrik, a 25 éves kolléganőm is oda van érete, meg mindenki dícséri, annyira ömlengenek róla, hogy a gyomrom felfordul.
Én itt vagyok 30-ason, de rám sem akarnak nézni, a kis túlsúlyom és a túlzott izzadékonyságom és a nem vonzó arcom miatt, pedig rendes, korrekt, szerető férfi vagyok.
Nők, miért hazudtok, amikor nektek a kinézet a minden?
Annyira szánalmas, mikor valaki rácáfol a sok baromságra, amit terjesztenek itt az incelek és mivel természetesen semmivel nem tudnak már hitelt érdemlően "érvelni", jönnek egyből a "biztos csak manipulálja", ha meg kiderül h nem, akkor jön az, hogy "jó, akkor pénzes". :D Tényleg nem érzitek mennyire gáz és szánalmas ez a mentalitás?
Ronda és átlagos férfiak millió vannak kapcsolatban és óriásit tévedtek, ha azt hiszitek mind egytől-egyig pénzesek. A nagy francokat. De biztos a baráti körben lévő átlagos illetve átlag alatti férfiak, akik raktárosként, mentősként, eladóként, futárként dolgoznak mind-mind kő gazdagok. Ja, nem. :D Vicc kategória komolyan.
Bármennyire is fáj elismerni, az igazság az, hogy bizony tök átlagos anyagi helyzetű és kinézetű vagy épp ronda férfiak tömkelege van kapcsolatban. Nekik vajon hogy sikerült? Jaaa tudom, biztos hipnotizálták a csajt. 😆
Maga a való élet cáfol rátok, de ti csak azért is kötitek az ebet a karóhoz.
22.
Akkor pedig extrém ronda a nő akivel van. Akkor már jobb egyedül.
Köszönjük, hogy ismét példával igazoltad azt a jelenséget, amit a 22-esben írtam. :D Erről beszélek, mindig csak a kifogás, a másikra mutogatás, felelősségvállalás hírből sem ismerős.
Kapaszkodj meg, azok nők pont ugyanolyan "szinten" vannak külsőre, mint az említett férfiak! Miért is gondolod evidensnek, hogy egy ronda férfi mellett fullos nő legyen?? Igen, némelyikük kevésbé szép, némelyikük totál átlagos és vannak köztük kifejezetten csinosak is. Na hajrá, találj ki látatlanban valami újabb bullshit rizsát, mint "érv". :D
Az meg vicces, hogy ti nyígtok a női felszínesség miatt, vérig vagytok sértődve, hogy sok nő inkább van egyedül, mint számára taszító férfival meg hogy nem felel meg nekik bármilyen jött-ment, miközben ti is ugyanúgy válogattok külsőre és sokszor bőven a szinteteken feletti nőkre csorgatjátok a nyálatokat. Aztán még az ő kva anyjukat, ha nem kellettek nekik.
24.
Én aszexuális vagyok, így ez a téma engem annyira nem érint :)
26.
Mert unalmas a mai délután + vicces.
20
Nem. Ugyanott dolgoznak.
Tiszta hülye kell légy hogy ezekben higgy. Szerinted a Havanna lakótelep népe
A. szexisten
B. kőgazdag?
Értem én, hogy szar ez a kognitív disszonancia dolog, de na... Kicsit azért lehetne gondolkodni is néha.
@22
"Bármennyire is fáj elismerni, az igazság az, hogy bizony tök átlagos anyagi helyzetű és kinézetű vagy épp ronda férfiak tömkelege van kapcsolatban. Nekik vajon hogy sikerült?"
Én pont erre keresem a választ 30 éves szűzként. Van rajtam egy 10 kiló plusz, meg állítólag alacsony vagyok a 173 centimmel, illetve aszociális vagyok. Ezektől (a véleményem szerint nem éppen kirívóan taszító tényezőktől) eltekintve totál átlagos vagyok minden téren, nem vagyok büdös, nem dohányzok, nem vagyok ostoba - és mint írtam, 30 éves szűz vagyok. Szóval ja, sikerült neked is feltenned azt a kérdést, amelyet nemhogy én, hanem az incelekre fröcsögve gyűlölködő tömeg se adott még soha választ - pedig legtöbbünknek csak erre lenne szüksége. (Az online társkereső kézenfekvő megoldást jelentene, de 8 évnyi fentlétem és számtalan regisztrációm alatti nagyjából 15000(!!!) jobbra húzásból egy kezemen meg tudom számolni, hány értelmes beszélgetés született.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!