Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők, hogy nem számít a külső, amikor csak az számít párkeresésnél?
Saját példámon tudom. Főnököm 18 éves, taknyos kisfia minden nőnek, még a huszonéveseknek is bejön, körberajongják, simogatják, nyalnak neki, mert egy kék szemű, szőke, jóképű gigachad srác. Nem csak a tizenéves kis csitrik, a 25 éves kolléganőm is oda van érete, meg mindenki dícséri, annyira ömlengenek róla, hogy a gyomrom felfordul.
Én itt vagyok 30-ason, de rám sem akarnak nézni, a kis túlsúlyom és a túlzott izzadékonyságom és a nem vonzó arcom miatt, pedig rendes, korrekt, szerető férfi vagyok.
Nők, miért hazudtok, amikor nektek a kinézet a minden?
54.
Az igen, kb. egyszinten vagy a kérdezővel.
40 Miért, te talán tudod bizonyítani azokat, amiket leírsz?? Vagy annak az ellenkezőjét, amit én leírtam? Ennyi erővel egyetlen fórumnak és GYK jellegű oldalnak sincs értelme, mert számodra ismeretlen emberek ülnek a gép előtt és nem tudhatod igaz-e, amit írnak. 🤷🏻♀️
Ellenben tökéletesen rátok cáfol a való élet, ugyanis ha kimentek az utcára rengeteg átlagos és/vagy ronda párost fogtok látni, tehát máris megdől az az állítás, amit itt napi szinten terjesztetek, hogy a nők kizárólag a férfiak 10%-át fogadják el és csak nekik van párjuk. Ha pedig minimálisan is szociálisak és nyitottak lennétek, akkor nem csak a nektek tetsző és a ti nézeteiteket igazoló jelenségeket vennétek észre, lennének barátaitok, akik között jó eséllyel ugyanúgy lenne teljesen átlagos srác-teljesen átlagos nő kombináció. A mi barátaink között is vannak ilyenek, épp ezt írtam le, de hát te értelmes kommunikáció helyett trollkodtál, mert szerinted az a vicces..
Ha pedig nem haragszol meg nem fogom a barátaim nevét kiadni egy trollnak a GY-król, hogy ő maga is megbizonyosodhasson arról, hogy valóban átlagosak/átlag alattiak, átlagos keresettel.
Aki ebben a világban él az tudja, hogy teljesen létező dolog, hogy sok átlagos férfi-nő vagy ronda férfi-nő van egymással kapcsolatban, nem kell ezt külön bizonygatni, elég hozzá utcára menni.
Na pont erről beszélek! Ami nem téged igazol, azt elintézed annyival, hogy hazugság meg biztos más oka van, biztos nem létezik ilyen. Pusztán azért, mert te láthatóan érzelmi analfabéta vagy és el sem tudod képzelni, hogy igen is létezik szerelem és létezik az, amikor két ember szereti egymást mindenféle mögöttes ok nélkül, attól még bizony létező jelenségekről van szó! Végtelenül szánalmas, amikor olyan ember osztja a nem létező eszét, akinek még csak a leghalványabb fing fogalma sincs egy párkapcsolatról.
Az meg még szánalmasabb, hogy egyből a nőt vádolod, hogy biztos neki van hátsó szándéka, biztos h nem azért van a férfival, mert szereti, bezzeg a férfi.. bezzeg ő neki nyilván nem lehet semmiféle hátsó szándéka.
Remélem nem haragszol meg, ha kiröhögöm a hozzád hasonlókat, akik hülyeként okoskodnak. Némivel jobban ismerem a barátaimat és pontosan tudom, hogy egyik fél sem pénzes, tök átlagosak. Ritka nagy hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki azt képzelje mind a sok millió, milliárd átlagos és ronda férfi kő gazdag és csak a pénze miatt van nője. Konkrétan abszurd.
De mondom, higgy nyugodtan, amit csak szeretnél és ami csak jól esik a kis lelkednek, szerencsére ez az ég világon semmit nem változtat a valóságon. :)
59.
Bizonyítsd, hogy létezik. Nem tudod.
62-es, neked kell bizonyítanod, hogy a szerelem nem létezik,mert először te jelentetted ezt ki frankóra. Tehát hajrá!
Alakul a dolog incelek, de most kell igazán elkezdenetek toporzékolni. Amolyan harsogós-bömbölősen, még hatékonyabb, ha közben a földön is vergődtök hozzá.
63.
A millió válás, egymás kikészítése, családon belüli erőszakok végtelen száma, elég jól igazolja, hogy szerelem nincs. Akkor ezek sem történnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!