Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok most őszintén mennyire számít párkeresésnel a pasi keresete?
Csak a keresete önmagában nem számít semmit, de álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem örülök jobban a mostani páromnak, aki tele van pénzzel, mint az előzőnek, aki azt se tudta, kinek mennyivel tartozik, a vagyonáról csak mínuszban lehetett beszélni.
Annyiban számít, hogy nem mindegy nekem se, hogy milyen minőségben élem le az elkövetkező éveimet vele. Nem akarok rosszabbul élni annál, mintha egyedül lennék, tehát nem szeretnék egy nálam hátrányosabb anyagi helyzetű férfival kapcsolatot létesíteni és azt sem értem, hogy ez miért ad sokszor felháborodásra okot.
Ahogy az első írja. Ne haljon éhen és ne is egyik hónapról a másikra bugdácsoljon, kuporgatva, számolgatva, mennyit éghet a villany, vagy hány fokon mehet a fűtés.
És mindezt ne a szülei nyakán adja elő.
Ezen kívül nem izgat.
"tehát nem szeretnék egy nálam hátrányosabb anyagi helyzetű férfival kapcsolatot létesíteni és azt sem értem, hogy ez miért ad sokszor felháborodásra okot."
SZintén. Ez azért elég alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!