Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok most őszintén mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok most őszintén mennyire számít párkeresésnel a pasi keresete?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 18:28
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
94%

"ha volt normális állása, normális fizetéssel, bőven kap elég támogatást"

A gyed összege maximalizálva van, most pontosan nem tudom, mennyi, de valami 170-200 ezer közti összeg. Akkor is, ha 500-at kerestél, és ez jár a gyerek 6 hónapos és 2 éves kora között. Ez volna a "bőven elég"? Kíváncsi vagyok, hogy állna a férfi szája, ha másfél évig ennyiből kéne megélnie a megszokott fizuja helyett, természetesen úgy, hogy továbbra is állja minden költség felét otthon.

2022. febr. 21. 07:20
 52/57 anonim ***** válasza:
63%
48, a gyereket esetleg, ha bizonyithatóan az övé, de a muffkátlit nem.
2022. febr. 21. 07:34
 53/57 anonim ***** válasza:
94%

51

Le van. Annyi. Kb 175.

Hiába keresek netto 500at...

2022. febr. 21. 07:35
 54/57 anonim ***** válasza:
40%
Mindegy is, mert eleve aki így áll a gyereke anyjához, hogy ő aztán nem "pénzeli" a nőt, amikor kevesebbet kap, mert a KÖZÖS gyerek miatt otthon van, az ne is akarjon családot, mert nem érdemli meg. Egy önző gyökér, aki nem tud csapatban játszani, márpedig a család egy egység kéne, hogy legyen.
2022. febr. 21. 09:25
 55/57 anonim ***** válasza:
67%

54

Ne hiperventillálj, nem vagyok férfi. Csak szánom a fajtátok. Innen nézve tök evidens, hogy miért jártok úgy végül, ahogy.

2022. febr. 21. 10:30
 56/57 anonim ***** válasza:
32%

51

Az érdekes, 800 bruttós keresettel 670 nettós csedet adnak havonta.

Utána a gyed összege 200 nettó, amiből könnyen fenn tudod MAGAD tartani, ha nem kell bérleti díjat fizetned, már bocs.

Ennél nagyobb lyukat meg ki a franc akar a karrierjében, hogy 2 év után sem megy vissza dolgozni? Vajon miért húztak egy határt az adható összegben és miért jár gyesre már csak 20 000 😂

2022. febr. 21. 10:39
 57/57 anonim ***** válasza:
91%

55: jaaa, hogy az a baj, hogy a te csávód így áll hozzád? Minden világos, könnyebb mentegetni, és normálisnak beállítani ezt, mint belátni, hogy nem sikerült normálisat találni. Amúgy köszi, engem ne szánj, vállalkozóként én dolgoztam itthonról baba mellett is, jóval több pénzem volt és van ennél. De azért veled ellentétben bennem van némi empátia. Én mondjuk nem örültem volna, ha havi 170-200 ezerből kell állnom a rezsi meg a lakhatás felét, a kaja felét, a gyerek dolgainak a felét, és a saját dolgaim... ja, hagyjuk, arra ennyiből nem marad.

"Az érdekes, 800 bruttós keresettel 670 nettós csedet adnak havonta." Igen, CSEDET. Ami 6 hónap. Utána további másfél évig a GYED van, ami nincs 200 ezer amúgy. Pár sorral fentebb írtam, hogy mire lehet elég az az összeg egy ilyen enyém-tied kapcsolatban, ahol a csávó semmivel sem vállal többet, csak mert te otthon vagy a gyerekével: a nagyon alap dolgokra maximum.

2022. febr. 21. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!