Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok most őszintén mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok most őszintén mennyire számít párkeresésnel a pasi keresete?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 18:28
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
23%
18, golddigger!!!!! A hozománykölyködet is tartsa el esetleg?
2022. febr. 20. 07:09
 22/57 anonim ***** válasza:
91%
Annyit keressen kb mint én nőként. 470 ezer nettó
2022. febr. 20. 07:11
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
#21 te miről beszélsz?
2022. febr. 20. 08:43
 24/57 anonim ***** válasza:
21%
23, arról, hogy a muffocska már előre spekulál a pasi pénzével, de az nemigen derül ki, hogy az övé is esetleg közös lesz e.
2022. febr. 20. 08:59
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

24, melyik része nem volt tiszta ennek a bekezdésének? : "Nálam egy kapcsolatban nem csak ÉN vagyok, nekem meglegyen, ami kell, aztán a másik ember mindegy, hanem együtt vagyok a férfival, MI vagyunk és ezért nekem nem mindegy, hogy ö mivel tud beszállni a közös életünkbe."

A mi, a közös élet vagy az együtt? Szerintem elég tisztán leírta mit akar.

2022. febr. 20. 09:41
 26/57 anonim ***** válasza:
48%
25,pontosan, már a pasi keresetét is betette a közösbe, pedig semmi köze hozzá.
2022. febr. 20. 10:44
 27/57 anonim ***** válasza:
80%
Agybeteg incelek szerint golddoger valaki, aki jól keres és ugyanolyan pasit akar. idióták :D
2022. febr. 20. 10:48
 28/57 anonim ***** válasza:
87%

Amyjo éltél te már párkapcsolatban? Mert ahogy azt te elképzeled, az nem az. Ha én valakivel együtt élek és beköltözik hozzám, akkor igenis van közöm, hogy miből él és hogy bánik a pénzügyeivel. Fogd már fel, hogy nem a pénzét akarom költeni, mert nekem is van, az első mondatom is az volt, hogy eltartom saját magam. Ha közös életröl beszélek, akkor abban természetesen benne van az én pénzem is, és az övé is. Mivel hogy közös céljaink vannak, így azokat közösen is fogjuk finanszírozni. Ennyiben van közöm a férfi pénzéhez. Ha semmi közöm nem lehet hozzá, akkor maradok egyedül, mert az én pénzem-te pénzed számomra nem kapcsolat. Neked is ezt tudom tanácsolni. Itt most nem két hónapos járogatásról beszélek, hanem együttélésről, amit addig nem is lépek meg, amíg a teljes bizalom és a többi, ami egy párkapcsolat elengedhetetlen velejárója, ki nem alakul.

Nekem nem mindegy, hogy karibi nyaralásra teszem félre a fizetésem, vagy arra, hogy a párom tartozásait fizetgessem vagy éppen egész hónapban etessem, mert neki soha nincs pénze. Volt már ilyen pasim, kösz nem kérek többet belőle.

2022. febr. 20. 11:27
 29/57 anonim ***** válasza:
25%
27, azért golddigger, mert nincs joga beosztani az olyan ember penzét, akihez semmi köze, plusz az ő pénzének ugyanugy közösnek kéne lennie.
2022. febr. 20. 13:11
 30/57 anonim ***** válasza:
15%
28, igen, éltem es nem ácsingoztam a másik penzére. Am meg a pasik hozzáállása teljesen más, mert azoknak csak az a lényeg, hogy legalabb valami kis nudlika munkát végezzen a nő. És igenis semmi közöd a másik pénzéhez, hiába mondogatod.
2022. febr. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!