Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok most őszintén mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok most őszintén mennyire számít párkeresésnel a pasi keresete?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 18:28
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Mit fizetne fizetese azt akartam írni
2022. febr. 19. 19:09
 12/57 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem számít. El tudom tartani magam.
2022. febr. 19. 19:10
 13/57 anonim ***** válasza:
86%
Legyen egy kb átlagos fizuja és mellé egy értelmes hozzáállása a pénzhez és kész. Én jobban keresek az átlagnál, de ez nem elvárás részemről, sosem volt az.
2022. febr. 19. 19:12
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

Párom, mikor megismertem alig jött ki a pénzéből, pedig 2-3 helyen dolgozott egyszerre, viszont tudtunk időt együtt tölteni, nagy szerelem volt, aztán felfutott a vállalkozása, keresett 900at is egy ideig, majd szakítottunk mert gyakorlatilag nem láttam, annyit dolgozott. Szép dolog a pénz, csak nem ér meg ennyit.

A pandémia betett neki, most 300-400 közt keres, szintén 2-3 állással. Van amelyik alkalmi, van amelyik állandó.

Mikor újra összejöttünk épp a megtakarításait élte fel, mert a vállalkozását ideiglenesen be kellett zárnia a covid intézkedések miatt, ami azóta is döcög, ezért kell a két plusz lehetőség.

Nem a pénzén múlott, sem az, hogy összejöttünk, sem az, hogy szétmentünk.

2022. febr. 19. 19:15
 15/57 anonim ***** válasza:
96%
Az én volt párom minimálbért keresett, amikor összejöttünk. Eltelt pár év, képezte magát, szakmát váltott. Közben megromlott a kapcsolatunk. 800ezer és 1 millió között keresett, amikor szakítottam vele. Rohadtul nem a fizetésen múlik, hogy működik-e egy párkapcsolat. 33/N
2022. febr. 19. 19:32
 16/57 anonim ***** válasza:
0%

10:

Nem. xD

2022. febr. 19. 19:37
 17/57 anonim ***** válasza:
93%
Legyen
2022. febr. 19. 19:38
 18/57 anonim ***** válasza:
93%

#12, én is el tudom tartani magam, és el is tartom, de nekem akkor sem mindegy, hogy a társam hogy áll az anyagiakkal.

Ezek szerint neked mindegy, ha egy évek óta alkalmi munkákból tengödö, napról napra élö pasi van mondjuk melletted, mert te el tudod tartani magad?

Nálam egy kapcsolatban nem csak ÉN vagyok, nekem meglegyen, ami kell, aztán a másik ember mindegy, hanem együtt vagyok a férfival, MI vagyunk és ezért nekem nem mindegy, hogy ö mivel tud beszállni a közös életünkbe.

2022. febr. 19. 21:45
 19/57 anonim ***** válasza:
96%

Igenis KELL egy hasonló szint.. pláne férfinál, vagy törekvés a feljebblépésre. Mostanság két fizetés se nagyon elég egy-két gyerek felnevelésére.

Nagyon szépek az emberi értékek a hasonló gondolkodás stb a rózsaszín köd... Aztán később jönnek a sárga csekkek, a hiteltörlesztés

..

Nem Audi kell és társai.. de kell kocsi az Aldi nagybevásárláshoz... kellenek anyagiak a ház megvásárlásához, kell a pénz később a privát számtech órákhoz a gyereknek... a különórákhoz.. a német mahgántanárhoz. Nyaralni menni esetleg.. Em hiba keresek netto 500 ezret, ha te ennek a felét sem

Nem tudna működni!

26N

2022. febr. 19. 22:11
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 900 ezres fizetés (nettó vagy bruttó?) nem az a szint, aminél eldobom magam.

Ha örökölsz 1 budapesti panellakást 45 millióért, akkor igaziból "anyagilag jobb parti vagy", mintha mondjuk 500 helyett 900 ezret keresnél. Havi 400-t tudsz megtakarítani pluszba (ha nettó 400 a különbség), kb. 15 évig kell, hogy ennyivel magasabb legyen a fizud, hogy előteremtsd ugyanazt a budapesti panelt.

Ha mondjuk havi 2 - 2,5 milliót keresel, akkor az már látványos különbség szerintem, mert akkor 2-3 év alatt összerakod a panel árát.

De ez csak teória, egyetem óta nem pasiztam és azzal sem vagyok vádolható, hogy a férjemet az anyagi helyzete alapján választottam volna.

2022. febr. 20. 00:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!