Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorúaknál számít párkereséskor a hasonló vallás?
Figyelt kérdés
Jobb ezt a kérdést az elején tisztázni felesleges kőrök végett? Direkt középkorúakra, idősebbekre kérdezek rá, mert sokkal merevebbek ebben a témában, mint a fiatalok. Hallani a médiába néha erre jó példákat. Viszont az átlag valóság az, hogy ha tegyük fel egy monoteista és egy politeista vallású ember alkot párt, nehezen tudnak nézeteltérés nélkül beszélni a vallásukról és a vallással kapcsolatos közös programok is kiesnek ez esetben. Hasonlóan, ha egy bármilyen vallású hívőnek, ateista a párja.2021. okt. 28. 17:55
A kérdező szavazást indított:
középkorú/idősebb vagyok: számít
középkorú/idősebb vagyok: nem számít
fiatal vagyok: számít
fiatal vagyok: nem számít
14 szavazat
1/6 anonim válasza:
Messziről kerülöm ezeket a hülyeségeket. Ilyenkor mivan?
2/6 anonim válasza:
hacsak nem aktiv vallasgyakorlo fanatikus valaki, nem fog szamitani. sokan vannak, akik elvileg pl. keresztenyek, de nem gyakroljak es nekik tokmindegy, a masik milyen vallasu.
3/6 anonim válasza:
Keresztény vagyok, a feleségem nyitott a hitre, de inkább agnosztikusnak nevezném. Én szeretem őt és elfogadom azt, hogy nem pontosan abban hisz, amiben én.
Nyilván ha véresszájú ateista lenne, az zavarna, de ő is kölcsönösen elfogadja, tiszteli a hitemet. Így működik.
4/6 A kérdező kommentje:
Olyan értelemben értem, ha legalább az egyik ember aktív vallásgyakorló.
2021. okt. 28. 18:26
5/6 anonim válasza:
Európában általánosságban a vallásosoknál nem számít.
Bizonyos kisegyházaknál (pl. Jehova Tanúi) viszont igen.
6/6 anonim válasza:
Zsidó nem kéne, de ez fiatal koromban is ìgy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!