Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésnél/ párkapcsolatnál csak a kinézet számít szerintetek is?
Mindig csak a jó kinézetűeket látom párral általában.
Nekem még sosem volt barátnőm és nem nézek ki annnyira jól.
A kinézet és a jellem ugyanannyira fontos.
És fel a fejjel, bizonyos mértékig mindkettő fejleszthető
Ez az első szűrő, teljesen mindegy, hogy élőben vagy a neten próbálkozol. Vagy átmész rajta, vagy nem.
De a továbbiakban is rengeteget számít. Lehet, hogy ideig-óráig valami miatt szemet tud hunyni a másik a rondaságod fölött, de a végtelenségig nem... Senki nem fog egy életen át örömmel lesegetni valamit, ami nem tetszik neki, és még vonzódni is hozzá.
> Szerintem a férfiaknak a legfontosabb a nő kinézete, ez a tapasztalatom nőként. A nők általában elnézőbbek a férfiakkal, azt látom.
Te melyik alternatív univerzumban élsz? Nézz meg kétféle kérdést, amikor a férfiakat kérdezik egy nőről, hogy tetszik-e nekik és fordítva.
Első esetben borítékolható, hogy nagyjából ugyanolyan arányban lesz reprezentálva mindkét oldal. Valakinek a magas lányok tetszenek, másoknak a kis alacsonyak; kis mell és nagy mell kedvelése; vékony vagy molett; stb. Rengeteg férfinak bejönnek az ilyenek, mint a fogszabályzó, szemüveg.
A második esetben meg többnyire ugyanolyan válaszok születnek. De ha a konkrét tulajdonságokat nézed, melyik nőnek jön be kifejezetten, ha egy férfi pl. alacsony? Gyakorlatilag egyiknek sem. És bizony a legtöbb arcforma sem tetszik a nőknek.
Nem.
Számomra rengeteg barátnőm, kolléganőm párja kicsit sem jóképű. Nekik meg lehet, hogy az én párom nem az.
Ízlés dolga.
Másrészt pedig, akinek van minimum átlagos/közepes intellektusa, és hosszú távra keres párt, az olyat keres aki külsőre ÉS belsőre is megfelel. Tehát önmagában egyik sem elég.
Aki nem tetszik ahhoz nem fogsz odamenni ismerkedni.
Az pedig relatív kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!