Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 cm körüli lányok/nők, nektek mennyire számít a férfi magassága társkeresésnél?
181 cm vagyok, és engem nem kifejezetten érdekel, ha pár centivel alacsonyabb nálam a pasi. Általában inkább ők nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel.
Azért egy 160 centis férfi mondjuk nem lenne túl praktikus, a legalacsonyabb kb. 175 cm volt az életemben.
Ha lehet, akkor persze, legyen nálam magasabb, de csak azért mert nem az, nem fogom automatikusan hanyagolni.
Randiztam egyszer egy férfivel, ő konkrétan megmondta, hogy a magasságom miatt ez nem fog köztünk működni, ő ezt már eleve tudja. Igazából nem töltött el rossz érzéssel, nem éreztem úgy, hogy ez igazságtalan, még ha nekem ő relatíve tetszett is (alacsonyabb volt pár centivel).
Onnantól fogva nem érzek bűntudatot azért, mert azt mondom, jobban preferálom, ha a férfi eléri az én magasságom. Akkor is, ha sokan ezt mellre szívják és felszínesnek neveznek. A vonzalmat nem pár centi dönti el, de meg tudja ölni az, ha nagydarabnak és erősebbnek tűnsz egy átlagos alkattal is a párod mellett. Aki ezt nem tudja elfogadni sértődés nélkül, azzal eleve nagy hiba lett volna összejönni. Sok nő van 160 centi alatt is, miért dőlne össze a világ, ha pont én nem akarom őt?
188cm/N
#2: mi passzolnánk magasság téren.
190 cm F
Eléggé. A legelső barátom velem egymagas volt kb, de ott is zavart ez valamennyire, mégha sok minden mással ellensúlyozta is amúgy.
A legjobb, ha 190 cm-től indul egy férfi, de a 185-190-es mezőnyből sem küldök el valakit, ha minden másban kifejezetten bejön.
184 cm, N
Nekem nem olyan fontos a magasság. Még akár az is beleférne ha 10 centivel alacsonyabb lenne, ha persze őt sem zavarná. És ha egyébként nagyon jól kijövünk, akkor csak a magasság miatt nem fogom elutasítani, mások véleménye meg nem érdekel.
190cm/N
Én 185 cm vagyok. Én azt veszem észre, hogy bár nekem nem fontos, a férfiaknak igen. Sokszor volt már ilyen, hogy egyszerűen kinyilatkoztatták nekemy hogy ez azért nem fog működni, mert magasabb vagyok.
Itt a #2-es válaszoló tök jól megfogalmazta, hogy tényleg megtudja ölni a vonzalmat, hogy ha nagydarabnak érzed magad, főleg, ha eleve alacsony az önbizalmad, ami azért magas lányoknál gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!