Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mennyire fontos tényező társkeresésnél, hogy a férfi mit dolgozik, illetve mi az iskolai végzettsége?

Figyelt kérdés
Ha lehetséges írjátok le a korotokat.
2016. máj. 31. 20:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem ez alapján fogok társat keresni, egy közmunkás is lehet intelligens és egy diplomás is lehet tapló.
2016. máj. 31. 20:13
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egyaltalan nem fontos. Nemnez alapjan valasztok. :)

26N

2016. máj. 31. 20:14
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Tanuld meg: Nem ez a fontos, hanem hogy mennyit keresel...
2016. máj. 31. 20:16
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Nálam kizáró ok, ha nem egyezik legalább nagyjából a végzettségünk.

25

2016. máj. 31. 20:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Legyen okos,intelligens. Nem csak egy diplomás férfi lehet okos, sőt.

Én nem tudnék olyan szakmát írni,ami zavarna egy férfiban.

Fontosabb,hogy legyen közös érdeklődési kör, nekem pl fontos,hogy tájékozott legyen a természettudományok terén.

2016. máj. 31. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Legyen totekvo szorgalmas elhivatott

Ne lusta ingyenelo adocsalo feketemunkas

2016. máj. 31. 20:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg mennyit keres, hanem az hogy törekszik-e a jobb életre. Ha érettségije van csak és nem jó a gyári munka, akkor menjen és tanuljon tovább. Na és a 90%-nál itt jönnek a kifogások...
2016. máj. 31. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valamilyen szinten fontos, hogy egy körben mozogjunk. Tehát, hogy az iskolai végzettsége hasonló legyen az enyémhez, így szerintem könnyebben megértjük egymást. Valamint ami még fontos nekem, hogy ambíciói legyenek, én tanulok, gürcölök rengeteget, hogy fentebb jussak és elérjem az álmaimat, így nyilván nem tudnák egy olyan férfit elviselni, aki megelégedik a létminimummal vagy a tengődéssel és nem lennének céljai.

Legalább is nekem ezek a tapasztalataim, de kivételek mindig vannak :)

22/N

2016. máj. 31. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem egyáltalán nem volt fontos soha, inkább az, hogy emberileg mennyire illünk össze. A művelt pasikat kedvelem, de diplomás barátom még soha nem volt például. A mostani szerelmem érte el a legtöbbet úgymond, magasépítő technikusi papírja van. A volt barátomnak még érettségije sem volt, persze egyébként ez meg is látszott az érettségén... :D Szóval úgy gondolom valamit tükröz az emberről a papírja, de összességében mégiscsak egy papír. :) A munka meg aztán pláne nem érdekelt, mondjuk én nem tudnék vonzódni egy rendőrhöz, BKV ellenőrhöz, NAV-oshoz vagy banki alkalmazotthoz. De ez csak az én butaságom.
2016. máj. 31. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem fontos. inkább csak annyi, hogy ne legyen buta mint a föld, de a végzettsége meg a munkája nem érdekel.
2016. máj. 31. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!