Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mennyire fontos tényező társkeresésnél, hogy a férfi mit dolgozik, illetve mi az iskolai végzettsége?
Akkor ezért van értelmes csajoknak is suttyó pasijuk. Azt hittem, legalább a felső 10% nem kezd egy nála 100x hülyébbel.
Amikor a volt évfolyamelső csaj füves deszkással meg BMXessel jár, akinek az érettségi is max 2es lett. 😡😡😡
Olyat dolgozzon, amit szeret, valami olyasmit amit akart. Pl a párom szakmát végzett, de nem azért, mert buta lett volna az egyetemhez, hanem mert az a szakma volt az álma.
A diplomások/egyetemisták között kb ugyanolyan az értelmesek és a sötétek aránya, mint a szakmunkások között, legalábbis az én ismerősi körömben, így ez nem sokat mond az emberről önmagában.
Legyen benne fejlődni akarás, nem baj, ha valamihez buta, én is buta vagyok sok dologhoz, senki se érthet mindenhez a világon :) Ilyen téren pont jól kiegészítjük egymást a barátommal, ő nagyon okos műszaki dolgokban ami engem lenyűgöz, hozzám pedig a humán dolgok állnak közelebb. Mindketten érdeklődőek vagyunk az iránt, amit a másik csinál. Nekem ez fontos, igyekezzen képezni magát, és legyen nyitott, érdeklődő, értelmes.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!