Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok most őszintén mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok most őszintén mennyire számít párkeresésnel a pasi keresete?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 18:28
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
95%

Én sem ácsingózok a másik pénzére. De ha az enyém közös, akkor a másiké is, egyértelmű. Ha meg csak az enyém közös, mert a másikéhoz semmi közöm, az szerinted rendben van?

Vagy a másiknak az én pénzemhez van köze, csak fordítva nincs? Vagy ha senkinek semmi köze a másik pénzéhez, akkor hogyan működik nálad az együttélés a hétköznapokban? Mindenki lakjon a saját házában, ha meg gyerek is lesz, akkor naplót vezetünk, hogy ki hány pelenkát vett? A nő elmegy gyesre, éhenhal, mert nincs bevétele, a pasi meg elvárja minden kiadásnak a felét? Ő majd nyaralni megy nyáron, a nő meg otthon marad, mert a gyesből nem telik utazásra?

Meséld már el kérlek, hogy nálad ez hogy működik, hadd tanuljak valami újat.

Az meg, hogy neked elég, hogy valami nudlika munkát végezzen a párod, téged minősít. Nudlika munkával nem fog tudni fele-fele arányban beszállni a költségekbe, (mivel a te pénzedhez állításod szerint semmi köze) kivéve akkor, ha neked is csak nudlika munkád van, amivel szintén szart se keresel.

Tudod az olyan pasi, akinek mindegy, hogy dolgozik-e a nője rendesen vagy sem, az eltartja őt, azért nem számítanak nála az anyagiak. Az ilyen pasitól biztos nem fogod hallani, hogy semmi köze a nőnek az ő pénzéhez, mert a tenyerén hordozza.

2022. febr. 20. 13:43
 32/57 anonim ***** válasza:
39%
Az a gáz, hogy te már előre beosztanád az ő penzét, amikor pedig, ahogy írod, te akarsz fialni es otthon tüllögni az ő pénzén. Az én párom nem nudlika munkát végez, azt a nők szoktak. Pl itt is gyakran olvasom,h szerencsére jól élünk, mert a párom jól keres. Sztem ez is gáz.
2022. febr. 20. 13:57
 33/57 anonim ***** válasza:
93%

#32 Dugulj már el te szerencsétlen hímsoviniszta lúzer.

Az a baja a fajtádnak, hogy csak a csóró, lusta nők jutnak nektek, mert a többi nagy ívben elkerül. Ebből kifolyólag azt hiszitek, minden nő ilyen. Nyilván ez azért van, mert magatok is elég szerencsétlenek vagytok.

2022. febr. 20. 14:07
 34/57 anonim ***** válasza:
10%
Én nőként nem értem, miért kellene finanszírozni azt, hogy valaki hagyja magát felcsinálni, dehát ízlések és pofonok
2022. febr. 20. 14:11
 35/57 anonim ***** válasza:
91%

34

Olyankor mi van, ha a férfi is akar gyereket? Vagy...a férfi jobban akarja!

Csak mert nálunk ez volt. Pontosan ezért nem akartam gyereket, mert ő sokkal jobban keresett, az ő hazába költöztem be - féltem, hogyha elválunk, kiszolgáltatott helyzetbe kerülök. Én emiatt nem akartam! Vegül rámiratta a háza felét. Így már örömmel belevágtam

2022. febr. 20. 14:35
 36/57 anonim ***** válasza:
94%

#32, normáliséknál általában közösen vállalnak gyereket.

Egyébként nincs gyerekem és nem is lesz, általánosságban írtam a gyerekről.

Nő vagyok, és nem nudlika munkát végzek, jó állásom van, amivel jól is keresek, van elég pénzem, de nem vagyok hajlandó bármilyen segédmunkással összeállni, csak hogy ne ragasszák rám a golddigger jelzőt. Én akkor is jól élek, ha nincs mellettem férfi, és nyilván a saját szintemen keresek partnert. Sajnálom azt, akinek ez nem jön össze.

#34, kinek kéne finanszírozni a gyereket, ha nem az anyjának meg az apjának?

2022. febr. 20. 14:53
 37/57 anonim ***** válasza:
21%
33, énnem vagyok egyik se, amit felsoroltál,még a nememet se találtad ki, te kis seggvakarcs.
2022. febr. 20. 17:31
 38/57 anonim ***** válasza:
68%
36, attól, mert egy munka szerinted nem nudlika, más szerint még lehet, hogy az. De najd ha a manusz kérdezi, hogy a seggeden kívül mivek szállsz be a közös életbe, ott lehet virítani a pénzt, nem névtelenül itt.
2022. febr. 20. 17:33
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

37

Dehogynem! Mindenki tudja, hogy férfi vagy!

2022. febr. 20. 17:34
 40/57 anonim ***** válasza:
63%
Ahhoz is hülyék vagytok, hogy a nyilvánvalot kikövetkeztessétek.
2022. febr. 20. 18:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!