Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok most őszintén mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok most őszintén mennyire számít párkeresésnel a pasi keresete?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 18:28
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%
#38 látom kifogytál az érvekből, hát ebből már nem lesz értelmes vita, ez csak személyeskedés. Ne is raboljuk tovább egymás idejét, én már mindent leírtam, amit a témában gondolok, tőlem aztán úgy forgatod ki, ahogy akarod.
2022. febr. 20. 18:18
 42/57 anonim ***** válasza:
71%
Te fogytál ki az érvekből, ezek szerint.
2022. febr. 20. 18:27
 43/57 anonim ***** válasza:
14%
35 félreértesz. A gyereket kell pénzelni, nem a másik szülőt. A másik szülőnek ott a gyes, gyed, ami ha normális munkát, nem kis összeg egyáltalán. Egyáltalán nem szorul pénzelésre a nő. Csak a közös gyerek. Ilyen alapon fölösleges mástól várni a megfelelő életkörülményeket. Nem más vérét kell szívni, ha a saját picsád nem tudod fuvarozni pl
2022. febr. 20. 18:39
 44/57 anonim ***** válasza:
84%
Aki nem tud "mi"-ben gondolkodni csak "te" és "én"-ben, az ne akarjon gyereket. Bármikor jöhet olyan szakasz, hogy valamelyikőtök a másikra szorul, tartós betegség, munkanélküliség, gondozásra szoruló nagyszülők... Ezeket az ember akkor tudja tolerálni, ha a másikra a családjaként, saját csapatként tekint, akinek a jólléte a saját érdekem, nem csak "ameddig nekem hasznos". És igen, a legtöbb embernél a pénztárca a bizalom utolsó bástyája. Lehet persze belebukni ebbe is, meg abba is, ha kiskapuk vannak tartogatva reménykedni, hogy majd az idő az ellenkezőjét igazolja a félelmeknek, de szerintem is más minőség teljes szívvel benne lenni (bár azt is megértem, akinek rossz tapasztalata volt).
2022. febr. 20. 18:48
 45/57 anonim ***** válasza:
84%

Nincs is szebb annál, mikor egy "férfi" húzza a száját, hogy anyagilag esetleg ki kéne segíteni a nőt, akinek átmenetileg kevesebb a bevétele amiatt, hogy otthon van a KÖZÖS gyerekükkel. B+, ezt a nő helyetted is csinálja, mivel ha nem ő van otthon, akkor te, mert valakinek lennie kell a gyerekkel. Te azért tudsz továbbra is gond nélkül dolgozni, mert ő otthon marad, bevállalva, hogy az ő szakmai útja elég rendesen megtörik. Milyen dolog már, hogy problémát jelent cserébe támogatni?

Mondom ezt úgy, hogy egyik gyerekem születése miatt se szorultam anyagi támogatásra. De ha kellett volna, nem lett volna kérdés.

2022. febr. 20. 19:19
 46/57 anonim ***** válasza:
84%

"A gyereket kell pénzelni, nem a másik szülőt. "

Fogd már fel te szerencsétlen, hogy az otthon maradt szülő bevétele csökken, mert jóval kevesebbet fog kapni, mint amennyit keresett, és a karrierépítésben is kimarad illetve sokáig hátrányba kerül, mert rohanni kell a gyerekért, beteg, stb... Nehogy ez már csak az anya szívja meg, mikor a gyerek a másiké is.

Lehet, nem hal éhen, de jelentősen csökken a jövedelme a KÖZÖS gyerek miatt.

És csodálkoztok, mikor azt mondjuk, hogy rohadt kevés a normális a férfi.

2022. febr. 20. 19:27
 47/57 anonim ***** válasza:
30%

Hiába vergődsz, nem én fogom beszopni azzal, hogy bekapom a legyet anélkül, hogy magamnak építettem volna meg azt, amire szükségem van, hanem te. 😂

Csupaszseggű tanulatlan majmok várják az őket eltartó fedeztetőt... Aztán csodálkozik, ha nincs megbecsülve. Mégis miért? Milyen "mi"-ről beszélünk, mikor tartod a markod, hogy más emeljen ki a bérelt putridból és helyezzen át a saját otthonába, ahol békében lefialhatsz. A te pénzed hol van a "mi"-ből? Nagyon jó dolog elhencegni azzal, hogy milyen klassz férjed van, kár, hogy ő fordítva nem tud veled, max azzal, hogy szaporodtatok és ellátod a feladatot, ami szülőként amúgy is kutya kötelességed. 😂😂😂

2022. febr. 20. 21:46
 48/57 anonim ***** válasza:
84%

47

Amyjo, a férfiként nem lenne kotelező ellatni a gyereket???? Csak a nőnek? (Ha KÖZÖSEN akartátok)

2022. febr. 20. 22:32
 49/57 anonim ***** válasza:
17%

48

Továbbra is arról van szó, hogy a gyereket kell közösen ellátni, nem anyukát a gyerekkel, akinek ha volt normális állása, normális fizetéssel, bőven kap elég támogatást azon, hogy ne apuci csecsén csüngjön a gyerek mellett

2022. febr. 20. 22:41
 50/57 anonim ***** válasza:
94%
Sosem tartott ki a férjem, volt amikor ő, volt amikor én kerestem jobban. Volt amikor munkanélküli volt, s volt, amikor én voltam itthon a gyerekekkel. És anno ő költözött hozzám, mert nekem halt meg nagyszülőm s a szüleim nászajándékba odaadták a lakását. Így beszéltem a "mi"-ről. Diákként jöttünk össze, albiban laktunk, akkor még felezgettünk. De házasságban már gyerekek előtt is közösen fizettünk tanfolyamokat, egyetemeket, utazást, felújítást, drága orvosi vizsgálatokat, vállalkozás elkezdését... Ezekből talán ha a negyede valósul meg, ha nem támogatjuk egymást, pedig mindketten jobban keresünk, mint az átlag. Együtt egyszerűen könnyebb.
2022. febr. 21. 04:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!