Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők, hogy nem számít a külső, amikor csak az számít párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Saját példámon tudom. Főnököm 18 éves, taknyos kisfia minden nőnek, még a huszonéveseknek is bejön, körberajongják, simogatják, nyalnak neki, mert egy kék szemű, szőke, jóképű gigachad srác. Nem csak a tizenéves kis csitrik, a 25 éves kolléganőm is oda van érete, meg mindenki dícséri, annyira ömlengenek róla, hogy a gyomrom felfordul.

Én itt vagyok 30-ason, de rám sem akarnak nézni, a kis túlsúlyom és a túlzott izzadékonyságom és a nem vonzó arcom miatt, pedig rendes, korrekt, szerető férfi vagyok.

Nők, miért hazudtok, amikor nektek a kinézet a minden?

2023. okt. 15. 08:41
 61/105 anonim ***** válasza:
78%

Ajh te a másik "bizonyítsd, bizonyítsd" kérdés alól szabadultál ide? Nem veszed észre mennyire szánalmas vagy 🤡? :D

De, ez pontosan így működik. Vagy frankón azt hiszed te állíthatsz bármit és te kijelentheted a saját véleményed tényként és neked semmit nem kell bizonyítani, de máson meg követelheted? Ne szórakozz már velem.

Tehát nálad ez úgy működik, hogy aki neked tetsző választ ír azt instant elhiszed (pl minden nőnek van hátsó szándéka, mind felszínes, mind anyagias stb stb, ezt készpénznek veszed), bezzeg aki olyat ír, amit az egybites rendszered nem tud befogadni, az kamu és jössz a bizonyítással. Már ez ritka nevetséges és hűen tükrözi a szellemi szintet, amin mozogsz.

Hát akkor bizonyítsd már be először te, hogy az én barátaim, akiket én ismerek tizenéve nem átlagosak kinézetre és h márpedig a férfi tag pénzes. Te állítod, hogy nem igaz, hát akkor bizonyítsd be miért is nem. Azért, mert neked nem tetszik? Azért, mert jobban esik a lelkednek, ha kamunak hiszed? Kit érdekel, de őszintén? :) Egyáltalán ki vagy te, hogy neked bármit is bizonyítani kelljen?

Továbbá bizonyítsd be, hogy nem létezik szerelem, ugyanis ezen az alapon te állítod, h nem létezik a semmire alapozva. Én nem a semmire alapozom, ahogy az a többi sok millió ember sem, aki volt már szerelmes. Magyarázd már meg, hogy jobba tudod mit érzek, mint én magam. :D

Aztán azt is bizonyítsd be, amiket itt szoktatok vekengeni, hogy minden nő pénzes pasira megy, minden nő felszínes, csak a jó pasiknak van nőjük, ha egy kevésbé helyes srác szép nővel van, akkor annak csak a pénz lehet az oka stb. Gyerünk, hajrá, tessék bizonyítani okostóni.

2023. okt. 16. 14:04
 62/105 anonim ***** válasza:
84%
A válásoknak millió és egy oka lehet, megcsalás, érzelmek kihűlése, bántalmazás, agresszió stb stb, ezeknek a száma maximum azt bizonyítja, hogy sok beteg ember van (szexuális, fizikai bántalmazás) vagy hogy a szerelem sem tart örökké és ha nem tesznek a felek a kapcsolatért, akkor az bizony kihűlhet. De hát honnan is tudhatná ezt egy olyan, akinek nőhöz sem volt még soha köze.
2023. okt. 16. 14:09
 63/105 anonim ***** válasza:
83%

Kérdezem még egyszer: kinek hiszed te magad, hogy neked bárkinek bármit is bizonyítania kelljen?!

Amúgy meg nem, bizonyítsd szépen te, te vergődsz, h mindenki hazudik, aki nem azt írja, amit hallani akarsz. Te mindenkitől bizonyítékot kérsz ismeretlenül, vered itt a segged a földhöz, miközben te magad a világon semmit nem tudtál még bebizonyítani, se cáfolni. 🤡

2023. okt. 16. 14:19
 64/105 anonim ***** válasza:
84%
Nem a semmire, a házasságomra. Nem vagyunk gszdagok, átlagos családból jövünk. A férjem nem gigachad vsgy micsoda, én sem vagyok szilikoncsoda. 173 cm, már itt kiesik az itteni elmélet szerint. Mondjuk én 158cm vagyok és nem szeretem ha egy férfi 2 fejjel magasabb nálam. De a lényeg, szeretjük egymást, rengeteget nevetünk, jó vele.
2023. okt. 16. 14:23
 65/105 anonim ***** válasza:
87%

Dehogy tartana örökké a szerelem, már miért is tartana?! A szerelem idővel mindenhol átalakul szeretetté, aztán lám értelmesebbje mégsem bszik félre ennek ellenére sem. Nem is válnak, nem is szakítanak, mert szeretik egymást és jól működnek együtt.

És ezt nem a semmire alapozom veled ellentétben, hanem pl a 10 éve jól funkciónáló kapcsolatomra/házasságomra. 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, abból 6 éve házasok is vagyunk. Férjem 172 cm, amikor összejöttünk még csak jogsija sem volt, nem hogy kocsija. Mert ugye gyk-n incikéknek az a sláger, hogy kocsi nélkül nem lehet nőzni. Sőt éveken keresztül ő keresett kevesebbet (nem sokkal, de kevesebb volt) és le sem szartam. Most is egyformán keresünk, együtt építettük fel azt, amink van. Végtelenül kedves, figyelmes, őszinte, becsületes, hűséges ember, akinél jobbat kívánni sem lehetne. Őszintén elkeserítő, hogy vannak emberek, akiknek fogalmuk sincs milyen érzés szeretni és szeretve lenni és akik már addig süllyednek, hogy idegeneket pocskondiáznak és rágalmaznak a neten, mert szerintük ez a "vicces". Kíméljen is meg minden nőt a sors az ilyen kisfiúktól.

2023. okt. 16. 14:29
 66/105 anonim ***** válasza:
100%

A bohóc az te vagy. Te ontod magadnál az ostoba tévképzteidet.

2023. okt. 16. 14:33
 67/105 anonim ***** válasza:
83%

Jövőbe is látsz? :D Ez de király, add már meg kérlek a jövő heti nyerő lottó számokat.

Te is meg fogod majd látni mi lesz ennek a látatlanban jósolásnak, tömény rosszindulatnak és sötétségnek a fejedben a vége. Jó nem, garantálom neked én is, csak idő kérdése. Egy végtelenül megkeseredett, magányos ember leszel, aki felé a kutya sem fog szagolni. Még mindig én vagyok jobb pozícióban a 10 éves házaságommal és boldog családommal, nem pedig te. 😘

Mindenestre, ha a rosszindulat és butaság fájna, te már rég belehaltál volna.

2023. okt. 16. 14:36
 68/105 anonim ***** válasza:
100%
Incelke mikor unod meg a hisztizést?
2023. okt. 16. 14:40
 69/105 anonim ***** válasza:
90%

De bizony, ez rosszindulat meg mindenféle információ nélküli, hasraütésszerű "jóslás", pontosabban fröcsögés.

Remélem nem érint mélyen, ha magasról leszarom mit gondolsz, mivel a férjemet ÉN ismerem és NEM TE. :)

Se megcsalni, se kisemmizni nem fog, akkor sem ha még 5x leírod. A halálnak aztán meg végképp semmi köze ehhez az egész szerelem, házasság témához! Tényleg ennyire ostoba vagy? Özvegynek maradni sem kötelező, sokan kezdtek új életet új társsal és házasodtak meg újra, szóval nyugodj meg, aki nem akar, az nem is fog egyedül maradni.

2023. okt. 16. 14:40
 70/105 anonim ***** válasza:
0%

72.

Hát akkor a szerelem "nagyon nagy" lehetett, ha a másik halála után "áh, ugyan, lesz másik!". Ez de undorító. Mint amikor meghal a kutyát "veszünk másikat!". Nem számít.

2023. okt. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!