Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők, hogy nem számít a külső, amikor csak az számít párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Saját példámon tudom. Főnököm 18 éves, taknyos kisfia minden nőnek, még a huszonéveseknek is bejön, körberajongják, simogatják, nyalnak neki, mert egy kék szemű, szőke, jóképű gigachad srác. Nem csak a tizenéves kis csitrik, a 25 éves kolléganőm is oda van érete, meg mindenki dícséri, annyira ömlengenek róla, hogy a gyomrom felfordul.

Én itt vagyok 30-ason, de rám sem akarnak nézni, a kis túlsúlyom és a túlzott izzadékonyságom és a nem vonzó arcom miatt, pedig rendes, korrekt, szerető férfi vagyok.

Nők, miért hazudtok, amikor nektek a kinézet a minden?

2023. okt. 15. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
84%
napi incel hisztéria.
2023. okt. 15. 08:47
 2/105 anonim ***** válasza:
10%
Mert sokan tényleg elhiszik a saját hazugságukat, hogy nem számít, illetve mert sokan nagyon meg akarnak felelni a társadalmi elvárásoknak ezzel kapcsolatban és sehol senkinek nem tudnak őszinték lenni. (Se egy felmérésben ha kérdezik, se egy anonim oldalon.)
2023. okt. 15. 08:51
 3/105 anonim ***** válasza:
87%
Kimondták neked, hogy nem számít a külső? Vagy csak kombinálsz?
2023. okt. 15. 09:03
 4/105 anonim ***** válasza:
82%
Soha, senki sem mondta, hogy nem számít a külső. Viszont nem CSAK az számít, a jó külső csak egy rajt az ismerkedéshez, ha szar a személyisége, buta, aljas, unalmas, megbízhatatlan stb valaki, akkor bármilyen a külseje, azonnal off. Az ízlés ugyan szubjektív, de a túlsúly az átlagembernek nem igazán vonzó, az izzadás meg kb senkinek, de ezeken lehet változtatni, utána meg egy jó friuzura, parfüm, az igényes öltözködés is csidát tesz. Az, hogy irigy vagy és általánosító sem vall éppen rendes, korrekt személyiségre, ezen is dolgoznod kellene.
2023. okt. 15. 09:08
 5/105 anonim ***** válasza:
64%

A rendes, korrekt, szeretô férfiak kapcsolatban vannak 30 évesen.

Te meg nem csak külsôre nem vagy vonzó. Egy irigy, rosszindulatú gennyzsák vagy.

2023. okt. 15. 09:12
 6/105 anonim ***** válasza:
84%
Miért kerdező? Neked mi szamit? Gondolom, nem azért sírsz, mert nem talalsz olyan nőt, akinek Karikó Katalin agya van, hanem azert, mert nem találsz Palvin Barbi külsejü nőt. Naugye...
2023. okt. 15. 09:21
 7/105 anonim ***** válasza:
82%
Nem a külső minden, de fontos! Neked is az! Akkor miért kérsz számon másokat? :D
2023. okt. 15. 09:27
 8/105 anonim ***** válasza:
84%
Mi nők sajnos ilyenek vagyunk, de ti, férfiak szerencsére nem: köztudomású, hogy bármelyik 30-as férfi inkább a szomszédban lakó 40-es, dagadt, büdös, ronda, mindenen utálkozó Margitkát választaná inkább az olyan értékei miatt, hogy pl minden szombaton virágot locsol meg nem jár bulizni, nem pedig felszínes szempontok alapján az ápolt, csinos, jó alakú, vidám huszonéves munkatársát.
2023. okt. 15. 09:46
 9/105 anonim ***** válasza:
92%
A külső is számít, nem tudom ki mondja, hogy nem. Én csak férfiaktól hallom, hogy állítólag a nőknek nem számít.
2023. okt. 15. 09:52
 10/105 anonim ***** válasza:
3%
Mert lételemük a hazudozás, talán még saját maguknak is.
2023. okt. 15. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!