Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők, hogy nem számít a külső, amikor csak az számít párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Saját példámon tudom. Főnököm 18 éves, taknyos kisfia minden nőnek, még a huszonéveseknek is bejön, körberajongják, simogatják, nyalnak neki, mert egy kék szemű, szőke, jóképű gigachad srác. Nem csak a tizenéves kis csitrik, a 25 éves kolléganőm is oda van érete, meg mindenki dícséri, annyira ömlengenek róla, hogy a gyomrom felfordul.

Én itt vagyok 30-ason, de rám sem akarnak nézni, a kis túlsúlyom és a túlzott izzadékonyságom és a nem vonzó arcom miatt, pedig rendes, korrekt, szerető férfi vagyok.

Nők, miért hazudtok, amikor nektek a kinézet a minden?

2023. okt. 15. 08:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
21%

@89

Mármint nem a kérdezőre, hanem rám (#88) gondolsz, ugye? Egyrészt valóban, én sem értem ezt a felháborodást, mert nyilván sokan vannak még olyanok, mint én, másrészt viszont mondd már el nekem, mikor szidtam én ezt a két "kedves" (...) "hölgyet" (...)? Vagyis másképp kérdezek szerinted mi lenne a megfelelő válasz a "Kéne a halálnak egy ilyen pasi!" vagy az "Az agymenésed nem olvasom végig, már a felénél feladtam, annyira sorvasztó" stílusú, felvállaltan bicskanyitogató és szándékosan provokatív, megalázni próbáló megnyilvánulásokra? Bár aláírom, hogy én vagyok most a hülye, mert még adom is alájuk a lovat ahelyett, hogy hogy figyelmen kívül hagynám a lekicsinylő, fentről lefelé néző megszégyenítési kísérleteiket, csak túl nagy ehhez az igazságérzetem. Úgy alapból mindennel és mindenkivel szemben, magam felé meg nyilván főleg. Mindenesetre főleg az ilyenek miatt gyűlölöm az emberiséget, szóval az okot és az okozatot vegyük már figyelembe, mert nem véletlenül alakult ez ki.

2023. okt. 23. 12:08
 92/105 anonim ***** válasza:
76%
Igaz, nem is a kérdezőnek szólt konkrétan, hanem a 88nak.
2023. okt. 23. 12:10
 93/105 anonim ***** válasza:
63%

"Nekem nem kötelességem társas típusnak lennem."

Nekünk meg nem kötelességünk olyannal ismerkedni vagy párkapcsolatban lenni, aki idézem "gyűlöli a társaságot" meg "herótja van az emberektől".

2023. okt. 23. 12:11
 94/105 anonim ***** válasza:
36%

@93

Ez pontosan így van. De nem is kell emellé lenézni, meg hibbantnak beállítani, meg külön fajként kezelni azokat a férfiakat se, akik nem olyan szélsőségesen extrovertáltak, mint ti.

2023. okt. 23. 12:13
 95/105 anonim ***** válasza:
76%

Ki nézte le?? Pont, hogy te voltál a 83-mas kommentben, aki nem akartad elfogadni a másik nézeteit, értetlenkedtél mi azzal a probléma, ha valaki gyűlöli a társaságot meg az embereket, mert ez miért olyan nagy baj, mert ez bullshit, miért ne lehetne csak ketten programozni, sőt még azt is sikerült kihoznod, hogy a nő biztos ki akar téged használni így vagy úgy. Utána pedig közölted a másik kommentelővel, hogy hülyeségeket hadovál össze meg teljesen el van tévedve, szóval nem kicsit vicces, hogy pont te sipítozol azon, hogy le vagy nézve. :D

Te nem vagy képes felfogni se elfogadni, hogy sokaknak abszolút kizáró ok és red flag, ha valaki gyűlöli az embereket és nincsenek barátai. Az, hogy az embernek van igénye barátokkal lenni néha az messze nem szélsőséges extrovertáltság, számomra ez egyszerű alapvető emberi igény, mivel társas lények vagyunk. Most is te túlzol ezzel a "szélsőséges extrovertált" dologgal, miközben olyan dolgokról beszélsz, amiben tapasztalatod sincs.

2023. okt. 23. 12:24
 96/105 anonim ***** válasza:
65%
94# az ember társas lény, az nem szélsőségeses extrovertáltság, hogy valakinek van párja, barátai, és nem utál valakit csak azért, mert a közelébe megy. Ez az ember normális alapállapota. Vannak introvertált emberek is, de az introvertáltság nem egyenlő az agresszív, antiszociális, mindenkit elutasító, mindenkit utáló pszichés esetekkel.
2023. okt. 23. 12:32
 97/105 anonim ***** válasza:
0%

@95

Ki nézte le? Olvasd vissza a kettőtök kommentjeit, nyílt sértegetéseit, és akkor minderre fény derül.

Továbbra se értem, mi ezzel a probléma, valóban. Mivel én ha Annával akarok összejönni, akkor totál hidegen hagy a Laci a kollégaja, Vera a volt osztálytársnője, de még Andika is, akivel együtt jár úszni. Mint ahogyan fordítva is: elvileg ENGEM szeret, ha szeret, nem pedig a meglévő vagy meg nem lévő haverjaimat, ismerőseimet, rokonaimat. Mint írtam, programokra lehet külön is szervezni, nemcsak tömegrendezvényekre szabad (sőt, kell) eljárkálni.

De tudod mit? Még mindezt megértem, mert amúgy egy ilyen nővel nem is tudnék mit kezdeni, nagyjából a harmadik mondatánál unnám meg azt, amikor a szociális hálójáról és az általam ismeretlen emberekről elkezdene magyarázni. De mégis mi az, hogy ez red flag? Te bolondnak, szellemileg sérültnek, elviselhetetlennek, tömeggyilkosnak, vagy fegyveres rablónak nézel azért, mert lefáraszt, ha emberek közé kell mennem, és ezért -láss csodát!- nem is szoktam így tenni? :D Na, ezért mondom, talán először a ti stílusotokat kellene rendbe rakni, és elgondolkozni azon, hogy végtelenül sértő, ahogyan írtok, és nem neki kellene esni a másiknak.

Az meg, hogy nincs benne tapasztalatom... persze hogy nincs, amikor jó esetben vagyok 5/10 és nincs kivel beszélnem se, mert emiatt még csak nincs is lehetőségem ismerkedni.

2023. okt. 23. 12:33
 98/105 anonim ***** válasza:
0%

(*kollégája, illetve

*programokat lehet külön is szervezni

Egyébként #95 bocs, hogy egy kalap alá vettelek a másik kommentelővel. Te, látom, nem idegből írsz, csak félreértettük egymást, én legalábbis biztosan. Mondjuk nem volt nehéz dolgom, mert a kollegina tényleg felqrta az agyamat sajnos. :D További szép napot neked!)

2023. okt. 23. 12:37
 99/105 anonim ***** válasza:
13%
97# benned mit lehet szeretni szerinted?
2023. okt. 23. 12:39
 100/105 anonim ***** válasza:
0%
Vannak érdekes hobbijaim, tisztelem a természetet, segítek az állatokon, csomó fun factet tudok mondani nagyon sok témában. Miért, ismerkedni szeretnél? Fura módját választottad, de keress privátban nyugodtan. :) Viszont előbb írj te is egy ugyanilyen lélektelen listát magadról, amiről onnan fogom tudni, hogy hamis és hazug, ha beleírod, hogy empatikus vagy.
2023. okt. 23. 12:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!