Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők, hogy nem számít a külső, amikor csak az számít párkeresésnél?
Saját példámon tudom. Főnököm 18 éves, taknyos kisfia minden nőnek, még a huszonéveseknek is bejön, körberajongják, simogatják, nyalnak neki, mert egy kék szemű, szőke, jóképű gigachad srác. Nem csak a tizenéves kis csitrik, a 25 éves kolléganőm is oda van érete, meg mindenki dícséri, annyira ömlengenek róla, hogy a gyomrom felfordul.
Én itt vagyok 30-ason, de rám sem akarnak nézni, a kis túlsúlyom és a túlzott izzadékonyságom és a nem vonzó arcom miatt, pedig rendes, korrekt, szerető férfi vagyok.
Nők, miért hazudtok, amikor nektek a kinézet a minden?
Semmiféle sértegetést nem vélek felfedezni, sokkal inkább te sértődtél meg, amiért leírtuk, hogy nem kezdenénk ilyen férfival.
Nem is kell megértened, bőven elég, ha elfogadod, ennyi. Az kristálytisztán látható, hogy nem érted és nem is akarod megérteni, hogy nem mindenki olyan, mint te és nem mindenkinek szimpatikus a "gyűlölök mindenkit és idegbeteg leszek, ha valaki hozzám szól" típusú ember. Attól, hogy valakit szeretek még tán lehet igényem arra, hogy csináljunk együtt és barátokkal közösen programot! Az nagyon sok mindent elárul az ember személyiségéről, ha nincs egy barátja sem, sőt kifejezetten gyűlöli őket és idegesíti, ha egy ismeretlen hozzászól. Ezt nem vagy hajlandó belátni, sem felfogni. Te kötöd az ebet a karóhoz, hogy jó az úgy, ahogy te annak gondolod. Hát nem, az ember alapjáraton társas lény, van párja, vannak barátai és nem gyűlölködik meg kap idegbajt, ha valaki a közelébe megy. Nem akarok távdiagnosztizálni, de szerintem nagyon erősen Asperger gyanús vagy...
Red flagnek meg mindenki azt tart, amit csak akar. Nekem határozottan az a te viselkedésed és hozzáállásod a témához. Annál jobban semmi nem taszít, mint mikor valaki, akinek láthatóan valami "beütése" van, meg is akarja magyarázni, hogy az miért van úgy jól és miért nincs ezzel semmiféle probléma, sőt már-már arról akar meggyőzni, hogy én vagyok a hülye, amiért nekem ez így nem felel meg..
@101
Nem kell távdiagnosztizálni, szinte 100%, hogy magasan funkcionáló autista vagyok. Az aszociálisságomra rátett még egy lapáttal az, hogy általánosban mindvégig vertek, mert kövér voltam, most meg ugye érdemes végignézni az engem támadó kommenteken, és meg is van a magyarázata annak, hogy miért nem kívánkozok társaságba, ha minden ember ilyen (márpedig annak tűnik a lepontozásokat elnézve - vagy csak egy nagyon hangos kisebbség lenne ez?).
Egyébként még egyszer: engem aztán nem zavar, hogy mások 70 fő alatt el se tudnak képzelni egy programot, de az egyértelműen kiveri a biztosítékot, amikor nem fogadják el, hogy mások meg viszolyognak ettől.
Ugye tudod, hogy az autizmus hivatalosan nem "betegség", és ez a megnyilvánulásod is simán lehetne sértő, ha nem jönne le egyértelműen, hogy nem értesz hozzá, és ezért nem is lehet rád haragudni emiatt? Ezzel még az előző kommentedre utalnék vissza, amiből szintén érthető, hogy észre se veszed, ha sértő, amit mondasz. Most akkor hogy éreznéd magad, ha én meg ebből állítanék fel számodra egy komplett pszichoanalízist, ahogyan te tetted?
Az meg nem tudom, feltűnt-e, hogy a szerinted arrogáns énemet azután hoztam elő, hogy verbálisan támadtál? Nehogy kihozzuk már a végén, hogy én vagyok a hibás, azért ennyi realitásérzet szoruljon már beléd is, kérlek. :D Bár ezen a ponton már nem tudom, te melyik vagy, a "kell a halálnak" vagy az, akinek megterhelő volt 12 sort elolvasni.
Értem, tehát te leírhatsz bármit és bárkibe beleköthetsz, az nem sértő, bezzeg ha mások írnak olyat, ami neked nem tetszik…
Eleve te kezdted az egész hisztit azzal, hogy egy fél oldalnyi kisregényt írtál a másik kommentelőnek, akinek annyi volt az össz “bűne”, hogy visszataszító tulajdonságnak találja az aszoc viselkedést. Mire te kapásból részletezted, hogy ez bullshit, nem érted mi ezzel a baj, biztos csak ki akarnának téged használni a nők. Tehát máris belekötöttél a másikba, amiért annak a tiedtől eltérő véleménye van és azóta is meg akarod magyarázni, hogy miért te gondolod jól. Persze, hogy nem érted egyébként, hisz autista vagy, hogy is érthetnéd. Az, aki gyűlöli az társaságot, az embereket és idegbeteg lesz, ha valaki hozzá mer szólni, én semmiképpen nem nevezném egészségesnek, ez ugyanis nem az.
Nem pszichoanalízist állítottam fel, egyszerűen le lehet szűrni a kommentjeidből, hogy vérig vagy sértődve, amiért valaki le meri írni, hogy nem jönne össze olyan férfival, akivel nem lehet társaságba menni vagy barátokkal programot csinálni, mert gyakorlatilag utálja őket. Sokadjára hőbörögsz ezen és kvázi számon kérsz minket, hogy nekünk ez ugyan miért probléma. Mert az, leírtuk világosan miért, ha te nem érted az a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!