Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ilyen feltételekkel barátnőt keresnem vagy mondjak le a boldogságról?
Nekem a szex a nő öröméről szó, de sajnos túl kicsi a méretem, ezért sose aláznám meg magam azzal, hogy merev farokkal levetkőzzek egy nő előtt. Szóval az lenne a szexuális életünk, hogy bármikor kielégítem a nőt kézzel/szájjal/segédeszközzel, de behatolásos szex nem lenne.
Más területen nincs olyan, ami kizárná a párkapcsolatot.
Így lehet találni hűséges nőt?
"A nagyobb is simán mehet tövig, nem fáj."
Ha neked tolják be tövig kellő síkosítással, akkor lehet, hogy nem, mivel nincsen méhszájad, a prosztatád meg "nincsen útban".
Nemcsak nevetséges, de súlyos tudatlanságra is utal, amikor férfi létedre akarod megmagyarázni, hogy egy nagyobb méret (akár hosszra, akár átmérőre) nem fáj.
Kedves Kérdező, megkérdezhetem, hogy hány nővel volt eddig szexuális kapcsolatod?
Köszönöm, ha őszintén válaszolsz erre.
Majd egyszer beszélj nőkkel erről.
Amint a kérdésre adsz választ.
"Majd egyszer beszélj nőkkel erről."
Többször is beszélgettem erről nőkkel, plusz van saját méhszájam, így meg tudom ítélni, hogy - bocs, hogy nyersen fogalmazok - baromság, amit állítasz: "A nagyobb is simán mehet tövig, nem fáj."
Ha nem lenne ennél értékesebb a szabadidőm, meg nem látnám totálisan értelmetlennek, több tucat ezzel kapcsolatban nők által kiírt kérdést linkelhetnék be csak erről a fórumról.
"Amint a kérdésre adsz választ."
Gondoltam, hogy nem volt még szexuális kapcsolatod.
Akárhányan adtak, adnak választ a kérdésedre, és teljesen mindegy, hogy mit írnak nők és férfiak, ugyanazt hajtogatod, és kizárólag olyan kérdéseket és hozzászólásokat linkelsz be, amik a te negatív látásmódodat támasztják alá, pedig sok olyat is találhatnál, ha akarnál, ami cáfolja.
Nem írod le, hogy hány centis a péniszed, nem válaszolsz arra, hogy hány nővel volt szexuális kapcsolatod, helyette terelsz.
Megírnád, hogy mi volt a célod ennek a kérdésnek a kiírásával, és mit reméltél tőle?
Mi az isten nyiláról kell itt diskurálni 8 oldalon keresztül?
Kiderült már mekkora a pöcse kérdezőnek?
"Gondoltam, hogy nem volt még szexuális kapcsolatod."
Csak szólok hogy ezek az emberek mint a kérdező és társai dickcelek
SOHA nem voltak nővel, betegesen félnek a szextől, hiszen mentálisan betegek. Soha nem is fognak dugni, az ő szexuális életük kimerül abban hogy felteszik ezeket a kérdéseket (lásd azokat is amiket a kérdező belinkelt mind céltalan dickcel kérdés) és gondolom erre jót recskáznak.
"Nem írod le, hogy hány centis a péniszed, nem válaszolsz arra, hogy hány nővel volt szexuális kapcsolatod, helyette terelsz."
Ezt is tudjuk, 13 cm-es xar, ahogyan ő fogalmazott.
Sajnálom azokat akiknek valóban mikropénisz jutott, de ezeket a nyomorultakat egy percig nem érdemes
"Megírnád, hogy mi volt a célod ennek a kérdésnek a kiírásával, és mit reméltél tőle?"
Na ez a jó kérdés, erre lennék kíváncsi én is
Most vagy arra élvez hogy itt sírhatja a saját elméjének nyomorát, vagy csak provokálni akar másokat. Akárhogy is, pozitív célja nincsen a kérdésének az biztos.
Ha beszéltél volna erről, akkor tudnád, hogy nem baromság, hanem igaz. Azért látod értelmetlennek, mert arra a több tucat kérdésre jut sok ezer, ahol a nagy a jó. Ez az arány is jól mutatja, hogy melyik méret, a nők mekkora részének jó. Olvasd el még egyszer, hogy mi volt a kérdés. Nem írtam centit, mert nem arról szól a kérdés. A tapasztalathoz pedig így állsz hozzá.
Hogyne... mindenki én vagyok.
Miért zavar?
Nem félek a szextől. Remélem segít, hogy levezeted rajtam a feszültséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!