Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ilyen feltételekkel barátnőt keresnem vagy mondjak le a boldogságról?
Nekem a szex a nő öröméről szó, de sajnos túl kicsi a méretem, ezért sose aláznám meg magam azzal, hogy merev farokkal levetkőzzek egy nő előtt. Szóval az lenne a szexuális életünk, hogy bármikor kielégítem a nőt kézzel/szájjal/segédeszközzel, de behatolásos szex nem lenne.
Más területen nincs olyan, ami kizárná a párkapcsolatot.
Így lehet találni hűséges nőt?
Hány cm?
"Így lehet találni hűséges nőt?"
Olyat amúgy sehogy nem lehet találni. Ez nem a farokmérettől függ.
Rohadtul nem mindegy mennyi az annyi
Alig pár centire megnövő mikropénisszel én is így gondolkoznék. De mivel az itteni dickcelek szerint már egy 12-13 centis szerszámmal is garantáltan szégyenben maradsz, ezért kétséges a kérdésed jogossága
Hiszen partnertől függ hogy jó-e neki a kisebb pénisz is vagy sem.
De elásni magadat emiatt hatalmas hiba. Hacsak nem használhatatlanul kicsi ami valahol 10-12 centi alatt kezdődik.
Nekem nem jön be, ha normális szex nincs a párkapcsolatomban.
Mekkora az akkora, hogy ennyire parázol?
40+N
Én hallottam már párszor olyan nőről, akinek fontosabb volt hogy alaposan kinyalják és megujjazzák, minthogy megdugják. Bár ez lehet elég ritka. Esetleg aszexet próbálj...
Aki viszont szereti a kicsit hosszabb és vastagabb méretet, és órákig csinálni, az írhat privátot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!