Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Holgyek, tarskereso appon,menn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyek, tarskereso appon,mennyi kedvelest levelet kaptok/kaptatok regisztraciot kovetoen, ill utana hogy valtoztak a szamok, ha valtoztak? Ferfiak, mennyi jelolesbol lesz egy egyezes?

Figyelt kérdés

Elsosorban felnottek tapasztalataira vagyok kivancsi.

Szeretnek kepet kapni a tarskeresesi nehezsegek miertjeire.

tegnap 12:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Ne a lájkokat nézd, hanem az üzenetek tartalmát. Mennyiség vs minőség.
tegnap 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

Én regisztráltam anno a húgom képével aki annak idején 24 éves volt. Iszonyú sokat, 20 másodpercenként írt egy új faszi. Love.hu-n, nem tudom létezik-e még. Nem tudtam szinte leírni egy mondatot sem, már jött is a következő faszi. És kb. 85-90%-uk teljesen normális, ismerkedési szándékú levelet írt.

Akkor döbbentem rá, hogy az interneten mennyire esélytelen egy férfi, mekkora a választékuk a nőknek. Férfiként neten próbálkozni kidobott pénz és idő, annyi esélyed van mint hóembernek a sivatagban. Olyan mint adni a szarnak egy pofont.

tegnap 12:12
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

"És kb. 85-90%-uk teljesen normális, ismerkedési szándékú levelet írt."

Nem csevegtél hosszan velük.

Screenshotok esetleg?

tegnap 12:14
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Ez már sok évvel ezelőtt volt. De a lényeg átjött: Qrvára nem éri meg férfiként netes társkeresőkön bajlódni, mert iszonyat brutális a férfi túlkínálat. Semmi esélyed.
tegnap 12:15
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Szarból van túlkínálat.
tegnap 12:16
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Voltak köztük mérnökök, még orvos is, jóképűek is voltak bőségesen. Egyáltalán nem szarból van csak túlkínálat, azt lehet mondani, hogy jóképű férfiakból is túlkínálat van neten. A nőknek a net igazi aranybánya.
tegnap 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
27%

Az általad említett férfiak valami drága, fizetős elit társkeresőn vannak fenn, nem love.hu-n. Már amelyiknek szüksége van ilyen végső megoldásokra.

Ha meg nem vagy biszex minimum, fogalmad sincs, mi a jóképű, ha nem dugnád meg egyiket sem.

De próbáld ki, hogy felregisztrálsz újra. Akárhova. És BESZÉLGESS a csávókkal. 3 üzenet, és megkérdezik, seggbe mehet-e. Hajrá.

tegnap 12:21
 8/14 anonim ***** válasza:
40%

7-as

Atom ronda nő lehetsz ha neked csak ilyen férfiak írnak. A húgom anno átlagon felüli de közel sem fullos nő volt.

tegnap 12:22
 9/14 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek, de legyszi ne menjetek szemelyeskedesbe.

Azt a paradoxonnak tuno dologra keresem a valaszt, miert is lehet “btutalis tulkinalat” ferfiakbol, amikor elmeletileg a nok ferfiak, ill statuszuk szamaranya is kb egyenlo. Elvileg.

tegnap 12:26
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
Elméletileg. De Magyarországon teljesen felborult már a férfi-női arány. Budapesten már a 20-40 éves korosztályban másfélszer annyi férfi van mint nő. Brutális. Rengeteg a külföldi remote worker, kulimunkás, buliturista, egyéb külföldi, akik szinte csak férfiak. Valamint rengeteg nő ment ki külföldre, külföldi pasival.
tegnap 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!