Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, tarskereso appon,mennyi kedvelest levelet kaptok/kaptatok regisztraciot kovetoen, ill utana hogy valtoztak a szamok, ha valtoztak? Ferfiak, mennyi jelolesbol lesz egy egyezes?
Elsosorban felnottek tapasztalataira vagyok kivancsi.
Szeretnek kepet kapni a tarskeresesi nehezsegek miertjeire.
Én regisztráltam anno a húgom képével aki annak idején 24 éves volt. Iszonyú sokat, 20 másodpercenként írt egy új faszi. Love.hu-n, nem tudom létezik-e még. Nem tudtam szinte leírni egy mondatot sem, már jött is a következő faszi. És kb. 85-90%-uk teljesen normális, ismerkedési szándékú levelet írt.
Akkor döbbentem rá, hogy az interneten mennyire esélytelen egy férfi, mekkora a választékuk a nőknek. Férfiként neten próbálkozni kidobott pénz és idő, annyi esélyed van mint hóembernek a sivatagban. Olyan mint adni a szarnak egy pofont.
"És kb. 85-90%-uk teljesen normális, ismerkedési szándékú levelet írt."
Nem csevegtél hosszan velük.
Screenshotok esetleg?
Az általad említett férfiak valami drága, fizetős elit társkeresőn vannak fenn, nem love.hu-n. Már amelyiknek szüksége van ilyen végső megoldásokra.
Ha meg nem vagy biszex minimum, fogalmad sincs, mi a jóképű, ha nem dugnád meg egyiket sem.
De próbáld ki, hogy felregisztrálsz újra. Akárhova. És BESZÉLGESS a csávókkal. 3 üzenet, és megkérdezik, seggbe mehet-e. Hajrá.
7-as
Atom ronda nő lehetsz ha neked csak ilyen férfiak írnak. A húgom anno átlagon felüli de közel sem fullos nő volt.
Koszi mindenkinek, de legyszi ne menjetek szemelyeskedesbe.
Azt a paradoxonnak tuno dologra keresem a valaszt, miert is lehet “btutalis tulkinalat” ferfiakbol, amikor elmeletileg a nok ferfiak, ill statuszuk szamaranya is kb egyenlo. Elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!