Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ilyen feltételekkel barátnőt keresnem vagy mondjak le a boldogságról?
Nekem a szex a nő öröméről szó, de sajnos túl kicsi a méretem, ezért sose aláznám meg magam azzal, hogy merev farokkal levetkőzzek egy nő előtt. Szóval az lenne a szexuális életünk, hogy bármikor kielégítem a nőt kézzel/szájjal/segédeszközzel, de behatolásos szex nem lenne.
Más területen nincs olyan, ami kizárná a párkapcsolatot.
Így lehet találni hűséges nőt?
Szerintem ha most lenne egy jelentkező, te akkor is megfutamodnál.
Mert sok esetben ilyenkor nem is a méret a valós probléma, hanem a pszichés állapotod.
Vagyis hogy akkora hangsúly van ezen az életedben, hogy ha jönne is egy nő aki azt mondaná hogy ez neki nem probléma, te azt el sem hinnéd. Tehát a saját magadba vetett bizalmad sérült, így mondhatna vagy csinálhatna bármit a nő, akkor sem hinnél neki.
Az én "kedvenc emberem" is pont ezt csinálta(ja), miközben én hiába magyaráztam neki hogy a legszuperebb személyisége van akivel valaha találkoztam, és baromira nem a centizgetés jutna eszembe ha vele vagyok.
De ez persze csak KIZÁRÓLAG rá vonatkozik, mert őt már valamennyire ismerem!
Szerintem pszichésen kellene neked is "megerősödnöd" elsősorban.
Fiatal vagyok. 20-25 közötti pár kéne.
Mi az a dickcel?
Nem. Az ujj teljesen más.
Direkt nem írtam centit, mert lényegtelen.
Amúgy megértem, ha ez egy nőnek se jó, hiszen az is tud nyalni, ujjazni, akinek jó a mérete.
Az aszex nők, aszex férfit szeretnének.
Azért köszi a választ mindenkinek!
Mégis ki aggódik 16 centivel? :D Ha 16cm lenne, akkor nem lenne ez a kéedés...
"Direkt nem írtam centit, mert lényegtelen."
Pont nem lényegtelen, mert az itt olvasottak alapján simán lehet, hogy egy teljesen normál pénisz mérettel vagy méret komplexusos, és nyomorítod meg a saját életedet, és vágod tönkre a saját önbizalmadat, ahelyett, hogy ismerkednél.
Mondjuk azt nem értem miért pontozták fel #11-et.
14-16 az tudtommal nem kicsi, hanem átlag feletti. Legalábbis a statisztikák szerint.
"#7
Nem. Az ujj teljesen más."
Gondoltam, hogy nem fogod leírni. Mert ahhoz szembe kéne nézni azzal a ténnyel, hogy az erektált péniszed 99 % valószínűséggel hosszabb bármelyik ujjadnál, amellett, hogy vastagabb, és akkor végig kéne gondolnod, hogy mi abban a logika, hogy az ujjaddal ki tudnál elégíteni egy nőt, de a péniszeddel - szerinted - biztosan nem.
Ezt rosszul gondolod. Ha lenne jelentkező, örülnék neki. Nekem is jó a személyiségem (mások szerint is), de nekem nincs pszichés problémám/gyengeségem, mint az ismerősödnek.
"de nekem nincs pszichés problémám"
"ezért sose aláznám meg magam azzal, hogy merev farokkal levetkőzzek egy nő előtt"
Akkor képzelj el egy szerinted túl kicsi méretet. Nem a konkrét méret számít.
Szerinted az ujj és a pénisz egyforma? Vagy hasonló? Az igen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!