Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?
Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?
Pl.:
- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)
- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)
- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)
- Túl idős/fiatal.
- Bicskája van.
- Rasszista.
- Vidéki.
- Nem diplomás.
- Túl nagy a lány nemi szerve.
- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)
- Munkatársát felveszi melóba menet.
- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.
- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)
Istenem, kerlek, ne irj ki tobb ilyen merdest.
Parom 170 cm, 300 nettot keres, munkaja sem volt, mikor osszejottunk.
Nincs olyan, hogy valami erdemel part, valaki meg nem. Ki vagy te, hogy eldontsd?
1
Te nagyon nem értetted meg a kérdést.
Amúgy meg mindenki úgy választ, ahogy akar, de néhány év sikertelenség után érdemes elgondolkodni azon, hogy:
A. Vagy túl nagyok az igények.
B. Nem is akarunk igazán kapcsolatot.
Szerintem ez nem csak kifejezetten erre az oldalra igaz. Az elmúlt pár hétben görgettem a társkeresőt, hát mit ne mondjak, némelyik nő hercegnő szindrómában szenved. Ránézel és egy ruppótlan senki, de az elvárások az egekben. Gyakorlatilag némelyiknek azért kell pali, mert képtelen megoldani az életét és a pasitól várja. De a kedvencem, amelyik 39-40 évesen kiírja, hogy neki nem kell 40+-os fickó és gyereket akar.
A fickókkal értelemszerűen nem vagyok képben, de amiket itt olvasok, hogy mindenféle lusta, ambíció nélküli kóklert eltűrnek csak megszokásból, abból gondolom hogy a másik oldalon se fényesebb a helyzet. Szoktam itt látni a fétises nyomorultak kiírásait,az konkrétan csak hab a tortán.
Hozzáteszem egész életem során 1 olyan embert ismertem, aki milliót keresett, az is úgy hogy cégigazgató volt és gyakorlatilag felsz*pta magát a pozícióba.
34/F
6 Mi akadályozza meg a férfiakat abban, hogy igényesebben válasszanak?
Meglehet, hogy "anőiigények" is némiképpen másként alakulnának, ha nem 20-30 szerencsétlen beszélgetne önmagával minden nő privát üzeneteiben.
6: Szexkapcsolatra valóban kevesebb a férfi elvárás, párkapcsolatra viszont normális esetben teljesen más a helyzet.
Viszont ismét, miért baj, ha valakinek van elvárása, ami alapján szűr? Ha magas az elvárás, akkor egyedül marad, ha nem magas, akkor talál párt. Bárhogy is történik, nincs közös más életéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!