Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?
Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?
Pl.:
- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)
- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)
- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)
- Túl idős/fiatal.
- Bicskája van.
- Rasszista.
- Vidéki.
- Nem diplomás.
- Túl nagy a lány nemi szerve.
- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)
- Munkatársát felveszi melóba menet.
- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.
- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)
5. Nem feltétlen.
Vegyünk 1000 pasit, vond ki közülük azokat, akik: 180 alatti, 25 alatti - 40 feletti, 85 kg. feletti, nem diplomás, cigizik, bicskát hord (Igen, itteni kommentek alapján ez egyből kizáró ok!!!).
Mennyi marad? 5 - 10? Akkor ezekből vond ki aki cigány, gyereke van, csóró, volt sitten, bi vagy homo, falusi, kicsi a pélója/nem működik a pélója, rasszista, ...

9: "Mi akadályozza meg a férfiakat abban, hogy igényesebben válasszanak?"
Az, hogy nekik nincs olyan széles választékuk.

Mit rinyálsz? Valami 60 akárhány szazaléka a magyar férfiaknak elhízott. És nagy arányban van párjuk mert nem ennyi az incel. Csak keress hasonlót magadhoz.
* Bicskája van, vidéki, rasszista - hát őőö... itt is azt tanácsolom hogy keress magadhoz való asszonyságot, ne városi, tanult, kultúrált csinibabát.
* Túl nagy a lány nemiszerve - vagy a tied túl kicsi 🫣

12
Mármint? Ugyanannyi nő van, mint ahány férfi.

Nyáron voltam strandon, gyakorlatilag, pont egy szálkásítás közepén voltam és kicsit gázul éreztem magam. Ez addig tartott amíg be nem léptem a strandra. Egy rakás olyan ember volt, aki konkrétan úgy néz ki, mint a telef*sott búvárruha és meglehetősen csinos nőjük volt. Láttam alacsonyt, kövéret, rondát és valaki volt mellettük. Szóval a nagy világban egyáltalán nem azt látom, hogy csak a 180 magas figuráknak jut nő. Itt vagyok én, 179-180 cm magas vagyok, egész jó kiállásúnak tartanak (mondjuk dolgoztam is érte) , még sincs per pillanat senkim.
Szerintem eleve taszító, hogy ha valakinek csak ekörül forog az élete, hogy "jaj nem találok senkit és mindenki k*cs*g", ahelyett hogy valami értelmes elfoglaltságot találna magának. Aki egyedül nem boldog, az egy párral se lesz az.
8.voltam.
34/F

"Az, hogy nekik nincs olyan széles választékuk."
A nőknek nincs választék. A férfiak több, mint fele elhízott, ember. Szerinted a nők a Marvel cast-ből válogatnak? Vagy milyen választékra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!