Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Gyakorit olvasgatva, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?

Figyelt kérdés

Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?

Pl.:

- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)

- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)

- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)

- Túl idős/fiatal.

- Bicskája van.

- Rasszista.

- Vidéki.

- Nem diplomás.

- Túl nagy a lány nemi szerve.

- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)

- Munkatársát felveszi melóba menet.

- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.

- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)

jan. 26. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

5. Nem feltétlen.

Vegyünk 1000 pasit, vond ki közülük azokat, akik: 180 alatti, 25 alatti - 40 feletti, 85 kg. feletti, nem diplomás, cigizik, bicskát hord (Igen, itteni kommentek alapján ez egyből kizáró ok!!!).

Mennyi marad? 5 - 10? Akkor ezekből vond ki aki cigány, gyereke van, csóró, volt sitten, bi vagy homo, falusi, kicsi a pélója/nem működik a pélója, rasszista, ...

jan. 26. 15:54
 12/67 anonim ***** válasza:
10%

9: "Mi akadályozza meg a férfiakat abban, hogy igényesebben válasszanak?"

Az, hogy nekik nincs olyan széles választékuk.

jan. 26. 15:55
 13/67 anonim ***** válasza:
34%
Megint egy kövér incel deipizik.
jan. 26. 16:44
 14/67 anonim ***** válasza:
27%
depizik
jan. 26. 16:44
 15/67 anonim ***** válasza:
46%

Mit rinyálsz? Valami 60 akárhány szazaléka a magyar férfiaknak elhízott. És nagy arányban van párjuk mert nem ennyi az incel. Csak keress hasonlót magadhoz.

* Bicskája van, vidéki, rasszista - hát őőö... itt is azt tanácsolom hogy keress magadhoz való asszonyságot, ne városi, tanult, kultúrált csinibabát.

* Túl nagy a lány nemiszerve - vagy a tied túl kicsi 🫣

jan. 26. 16:51
 16/67 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem vannak olyanok akik tényleg nem is akarnak párkapcsolatot csak versengenek önmagukkal hátha sikerül a herceget kifogni, sőt jó érzéssel tölti el őket, hogy elutasítják sorjában a férfiakat. Nagyon durván eltorzult a társkeresés és nemcsak a férfiak miatt akik sok nőnek játsszák, játsszanák a szépet hanem a nők miatt ugyanúgy. Hiszen olyan hosszú a lista, hogy még Superman se tudná teljesíteni. 😁😅😆
jan. 26. 16:51
 17/67 anonim ***** válasza:
0%

12

Mármint? Ugyanannyi nő van, mint ahány férfi.

jan. 26. 17:02
 18/67 anonim ***** válasza:
62%

Nyáron voltam strandon, gyakorlatilag, pont egy szálkásítás közepén voltam és kicsit gázul éreztem magam. Ez addig tartott amíg be nem léptem a strandra. Egy rakás olyan ember volt, aki konkrétan úgy néz ki, mint a telef*sott búvárruha és meglehetősen csinos nőjük volt. Láttam alacsonyt, kövéret, rondát és valaki volt mellettük. Szóval a nagy világban egyáltalán nem azt látom, hogy csak a 180 magas figuráknak jut nő. Itt vagyok én, 179-180 cm magas vagyok, egész jó kiállásúnak tartanak (mondjuk dolgoztam is érte) , még sincs per pillanat senkim.

Szerintem eleve taszító, hogy ha valakinek csak ekörül forog az élete, hogy "jaj nem találok senkit és mindenki k*cs*g", ahelyett hogy valami értelmes elfoglaltságot találna magának. Aki egyedül nem boldog, az egy párral se lesz az.

8.voltam.

34/F

jan. 26. 17:30
 19/67 anonim ***** válasza:
27%
Kicsi a farkad inci-finci? Gondolom erősen túlsúlyos is vagy.
jan. 26. 17:43
 20/67 anonim ***** válasza:
25%

"Az, hogy nekik nincs olyan széles választékuk."

A nőknek nincs választék. A férfiak több, mint fele elhízott, ember. Szerinted a nők a Marvel cast-ből válogatnak? Vagy milyen választékra gondolsz?

jan. 26. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!