Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?
Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?
Pl.:
- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)
- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)
- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)
- Túl idős/fiatal.
- Bicskája van.
- Rasszista.
- Vidéki.
- Nem diplomás.
- Túl nagy a lány nemi szerve.
- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)
- Munkatársát felveszi melóba menet.
- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.
- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)
"sok embernek nem is kell igazából senki?"
Nem, sok embernek nem kell BÁRKI.
Ugyanannyi nő van, ahány férfi —> lepontozás. :D
Oké.
Amúgy meg kár egymásra mutogatni. A jó pasik és a jó csajok megtalálják egymást. A többiek meg választhatnak, hogy vagy beérik egy magukfajtával, vagy fejlesztik magukat.
"A jó pasik és a jó csajok megtalálják egymást."
Igen, csak kicsit mások a "feltételek". Ahhoz, hogy jó csaj legyél elég az, hogy ne legyél debella és adj a külsődre egy keveset, ami azért minden átlagos lánynak megy. Ehhez képest a jó pasi: legyen pénzes, magas, erős, viszont adjon is magára (néha annyit mint a csaj, mert pasiknak kicsit nehezebb jól kinézni), kocsi, lakás, stb....De végül is minden a pénz kérdése, amit egy kicsit nehezebb szerezni mint úgy kinézni ahogy egyébként is kinéznél.
23
Ez most sokkoló lesz, de azért elmondom: nem egyetlen egy kritérium mentén lehet valaki jó pasi vagy jó csaj, mert tudod, az emberek igényei eltérnek.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek lúzerek mindkét nemben, de te most komolyan azt várod, hogy minden nő igényei egy irányba mutassanak?
A linkelt pasi nagyon jóképű. Sok csaj lesz, akinek ez perdöntő.
Az egyik ismerősöm meg egy átlagos gyerek, de tanult, gazdag és elképesztően jó fellépése van - ennek megfelelően mindig szép barátnői voltak.
Ha egy nőnek nagyon fontos, hogy a párja megfeleljen az aktuális szépségideáloknak, és ennek esetleg (!) egyéb szempontokat is alárendel, akkor az első férfit választja inkább.
Ha a külső kevésbé számít, az intellektus és a családi háttér inkább, akkor az én ismerősöm lesz a szimpatikusabb, de alapvetően mindkét srác “jó pasi”.
A szocfóbiás, elhízott miskolci operátor meg objektíve “nem jó pasi”. De ettől még természetesen lehet párja.
Csak egy pillanat!
Ki/mi a "jó csaj"?
Egyrészt én olvastam itt olyan kommentet, hogy valaki azt fejtegette, hogy ő azért vonzó a férfiaknak, mert DIPLOMÁS!!!
Meg ugye itt szokás felxopkodni a kövér, sok gyerekes, nőket is.
És itt néhány példa a Gyakoriról, ezeket a nőket mind alaposan lefikázták a kommentelők, hogy rondák, férfiaak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!