Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Gyakorit olvasgatva, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?

Figyelt kérdés

Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?

Pl.:

- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)

- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)

- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)

- Túl idős/fiatal.

- Bicskája van.

- Rasszista.

- Vidéki.

- Nem diplomás.

- Túl nagy a lány nemi szerve.

- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)

- Munkatársát felveszi melóba menet.

- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.

- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)

tegnapelőtt 15:35
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
32%
Akartam mondani, hogy akkor te az értelmes kivételhez tartozol, ami nagyon sok itteni nőneműről nem mondható el. De az utolsó mondatodért kár volt. Személyeskedés, miközben nem is tudsz rólam semmit. Ezek után annyit mondok, hogy tuti kamuzol, mert túl jól ismerem a fajtádat. Ugyanazt űzöd mint az itteni hazug, gyűlölködő női átlag. Süt belőled a boldogság és jó indulat, szóval nem is csoda :)
tegnapelőtt 23:27
 52/60 anonim ***** válasza:
51%

51

Oh, a tipikus "Te nem lehetsz boldog, szép, csinos és nem lehetsz kapcsolatban, mivel kifejezted az egyet nem értésedet az ócska sztereotípiákra alapuló nőgyűlölő véleményemmel szemben".

Priceless. :D

tegnap 00:09
 53/60 anonim válasza:
48%

Én a legjobb barátnőmön veszem ezeket észre. Mindent red flagnek hív, ami nem 1000%-osan olyan, mint amit tökéletesnek gondol.

Valahogy egyre húspiacosabb az ismerkedés (nem csak a netes, minden), és ezért mint valami gépes játékban, egyesével be akarnak sokan állítani minden külső és belső tulajdonságot.

De szerintem egy így induló kapcsolatnak (ha 1000-ből 1 ilyenből kapcsolat lesz) sokat kell fejlődnie, ha hosszú távú akar maradni. Mert úgyis a "rideg" valóság kiderül egy idő után és lehullanak a tökéletes maszkok.

(Én könnyen beszélek, már házas vagyok :D )

tegnap 04:59
 54/60 anonim ***** válasza:
Vannak ezek között olyan dolgok, ami szimpla ízlés, csak meg tudja magának fogalmazni. Nem gondolom, hogy azért nem ÉRDEMELNE vki magának párt, mert 120 kilós pasiként nem áll fel a farka egy 80 kilós nőre, vagy egy bizonyos típusú puncira, ugyanígy ha egy 165 centis csaj a magas férfire izgul fel. Aztán ha sikerül neki, sikerül, ha nem, akkor meg elintézte a dolgot a társkeresési piacgazdaság és akkor elgondolkozik rajta, hogy amit az ízlésének gondol, tényleg ízlés-e vagy csak média. De ismertek olyat, aki felvállalta, hogy egyedül marad - de az ízlését nem erőszakolta meg.
tegnap 10:34
 55/60 A kérdező kommentje:

54. De az ÉLET, az nem az ízlés megerőszakolása, ahogy fogalmaztál.

Az élet minden, de tényleg MINDEN területén nyelni kell, majd lejjebb adni!

Pl.: Ferrari helyett Ford, budai villai helyett lakás Ózdon, Kate Bekinsale heyett a Kati, a kisboltból, Rolex helyett Timex óra,...

tegnap 10:53
 56/60 anonim ***** válasza:
55: azért a vonzalom mint olyan nem az, mint egy autó vásárlása... ha neked az, hát...
tegnap 11:59
 57/60 A kérdező kommentje:
56. De hiába vonzódsz XY -hoz, ha le sem köp, mert kevés vagy.
tegnap 12:08
 58/60 anonim ***** válasza:
57: igen, akkor az illető dönthet úgy, hogy marad egyedül. Illetve azért a legtöbb embernek nemcsak a toptoptop jön be.
tegnap 12:12
 59/60 A kérdező kommentje:

58.

- De a legtöbb ember vágyik valakire. A szex, a számlák, a beszélgetés,... könnyebb, ha van valakid.

- Nem csak a TOP csajok/pasik köphetnek le! 20. csicska csajoknak is hercegnős igényeik vannak, és sok mai fiúnak is fontos, hogy diplomás legyen a csaja, mert gondolom egyedül csórók a megélhetéshez.

tegnap 12:21
 60/60 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan 20. csicska csaj is... meg van nem csicska csaj, akinek meg nem top igénye van. Nem kellene úgy beállítani, mintha mindenkinek a top lenne az igénye, és csak azért jönne össze a nem médiaideál extratoppal, mert csak az jutott neki. Ez nettó önáltatás meg a bizonyítvány magyarázása.
tegnap 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!