Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?
Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?
Pl.:
- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)
- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)
- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)
- Túl idős/fiatal.
- Bicskája van.
- Rasszista.
- Vidéki.
- Nem diplomás.
- Túl nagy a lány nemi szerve.
- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)
- Munkatársát felveszi melóba menet.
- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.
- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)
51
Oh, a tipikus "Te nem lehetsz boldog, szép, csinos és nem lehetsz kapcsolatban, mivel kifejezted az egyet nem értésedet az ócska sztereotípiákra alapuló nőgyűlölő véleményemmel szemben".
Priceless. :D
Én a legjobb barátnőmön veszem ezeket észre. Mindent red flagnek hív, ami nem 1000%-osan olyan, mint amit tökéletesnek gondol.
Valahogy egyre húspiacosabb az ismerkedés (nem csak a netes, minden), és ezért mint valami gépes játékban, egyesével be akarnak sokan állítani minden külső és belső tulajdonságot.
De szerintem egy így induló kapcsolatnak (ha 1000-ből 1 ilyenből kapcsolat lesz) sokat kell fejlődnie, ha hosszú távú akar maradni. Mert úgyis a "rideg" valóság kiderül egy idő után és lehullanak a tökéletes maszkok.
(Én könnyen beszélek, már házas vagyok :D )
54. De az ÉLET, az nem az ízlés megerőszakolása, ahogy fogalmaztál.
Az élet minden, de tényleg MINDEN területén nyelni kell, majd lejjebb adni!
Pl.: Ferrari helyett Ford, budai villai helyett lakás Ózdon, Kate Bekinsale heyett a Kati, a kisboltból, Rolex helyett Timex óra,...
58.
- De a legtöbb ember vágyik valakire. A szex, a számlák, a beszélgetés,... könnyebb, ha van valakid.
- Nem csak a TOP csajok/pasik köphetnek le! 20. csicska csajoknak is hercegnős igényeik vannak, és sok mai fiúnak is fontos, hogy diplomás legyen a csaja, mert gondolom egyedül csórók a megélhetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!