Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ember próbál ismerkedni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember próbál ismerkedni de hogy lehet, hogy ennyi labilis, zavaros, instabil nőszemély van a világon?

Figyelt kérdés
Tisztelve a kivételt.

tegnap 13:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Sok ilyen ember van a világon, nő és férfi egyaránt. Szerintem nem tesz jót ez a felgyorsult, pénzközpontú világ (itt most nem kifejezetten a pénzéhes emberekre gondolok, hanem hogy tényleg a pénz körül forog minden is, valakinek például egyenesen mérlegelnie kell, hogy egy egyszerű nagyobb kiadásért cserébe hajlandó-e a hónap felében vajaskenyeren tengődni) ahol már alig van én-idő is.
tegnap 13:47
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Nőként nézve a férfiak legnagyobb része manipulatív, lenéző, agresszív, erőszakos, bántalmazó. Rossz esetben megvernek/szexuálisan bántalmazhatnak/meg is ölhetnek. Igen, tisztelet a kivételnek, bár az nem sok van, tekintve, hogy 95%ban a férfiak a bántalmazó felek a párkapcsolatokban. Minden ötödik nő érintett magyaroszágon. Valóban, nem is értem, hogy mitől lesznek a nők labilisak és bizalmatlanok.

( [link]

[link]

tegnap 13:55
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Csonka család modell műve.
tegnap 13:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom a bántalmazott nőket is.

Én is úgy érzem, hogy az emberek valamilyen sérültségből adódóan bizalmatlanok, nemektők függetlenül. Holott viszont erősen bennük van a vágy, hogy szeretnének ismerkedni és kapcsolódni.

tegnap 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Huh, látnád, hogy milyen férfiak vannak. Volt egy olyan férfi, aki az első (egyben utolsó) randinkon megjegyezte, hogy nagyon jó kondiban van, simán le tudna fogni és megerőszakolni és én tétlen lennék vele szemben. Nála ez volt a "humor"; egy ilyen ember mellett mennyire érezhetné biztonságban magát valaki?

Rengeteg a sérült nő és férfi, aminek több oka lehet, de az igazi baj, hogy nem veszik a fáradtságot arra, hogy magukba nézzenek és fejlesszék magukat.

tegnap 14:38
 6/14 A kérdező kommentje:

'egy ilyen ember mellett mennyire érezhetné biztonságban magát valaki?"

Semennyire. Ez a férfi nem kicsit volt kattant.

tegnap 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Tudod mi az érdekes, kérdező?

Én alapvetően egy tök józan életet élő, nyugodt, normális nő vagyok.

Tudod mitől leszek azonnal idegbeteg, labilis, hisztis, instabil? A férfiak többségétől.

Mert egyszerűen kicsinálják az embert.A legtöbb férfi egy rohadt energiavámpír, aki mindig csak elvesz, elvesz, kapni akar, cserébe meg nem nagyon/egyáltalán nem ad semmit.

Na ettől a legjózanabb, legnormálisabb nő is megbolondul.

Hogy a férfiak többsége egy rohadt parazita, aki csak elvesz, megkeseríti az életed és olyan gondjaid, nehézségeid lesznek MIATTA, ami nélküle SOHA NEM VOLT.

tegnap 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak nem tetszel neki, vagy valami zavarja a személyiségedben, vagy olyanokat vársz el ami neki sok.
tegnap 18:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Sajnálak 7-es, hogy ilyen férfiakkal van tapasztalatod. Senki sem ezt érdemli. Talán csak nem megfelelő férfiakkla sodort össze az élet.
tegnap 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert a többi foglalt.
tegnap 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!