Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem beszélünk, akkor hiányzik, de ha beszélünk akkor megőrjít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi, párom valószínűleg nárcisztikus. Szeretem, jó ember ( asszony), de van egy idegesítő stílusa. Minden szron megsértődik, állandóan duzzog vmin, haragtartó, flegmáskodik, másodpercenként változik a hangulata. Többször elköszöntem már tőle, szünetet tartottunk, de olyankor meg hiányzik, mert vannak aranyos dolgai. Nem vagyok pszichológus, mit kéne tennem?

2021. júl. 17. 15:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ezek mióta nárcisztikus jellem vonások? Miért kell egyből ezt mindenkire ráhúzni? Előbb mondanék bipoláris zavart, mint ezt.
2021. júl. 17. 15:02
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Mert most a nárcisztikus k**va trendi szó :D
2021. júl. 17. 15:04
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Keress inkább mást.
2021. júl. 17. 15:05
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
#2 Exem ezzel volt diagnosztizálva és k.vara zavaró, hogy az átlag szerint csak ennyi kell ehhez. -_-
2021. júl. 17. 15:06
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Rohadtul unom én is, hogy minden második ember már nárcisztikusnak vam titulálva.

Ő inkább gyerekes és éretlen.

2021. júl. 17. 15:09
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is inkább a bipoláris, vagy a borderline jutott eszembe. Ők is ilyen szélsőségesen viselkednek. Ő keres téged, amikor épp "szünetet" tartotok, vagy mi történik olyankor? Te hiányzol neki, vagy csak ő neked? Ezek a se veled, se nélküled dolgok előbb - utóbb véget érnek...

Meg azt nőként hozzátenném, hogy ez "minden szaron megsértődik, hisztis" ez egy férfibetegség?!

Hajlamosak vagytok jogos sértődésekre, vélemény kinyilvánításra is ráhúzni ezt,amikor mi csak megértést és MEGOLDÁST várnánk egy adott problémára.

És én mindig azt szoktam mondani, hogy addig örüljetek, míg a nő "hisztizik", mert ha már nem "harcolunk", akkor már elengedtük az egészet.

Most nem akartam neked esni kérdező, de az éremnek mindig 2 oldala van, és te most csak a magad oldalát írtad le, ami nem annyira fair.

A helyedben megvizsgálnám a vitát kiváltó okokat. Eldontenem, hogy tudok és akarok-e rajta változtatni. Ha nem, akkor hagyjátok egymást szépen békén.

2021. júl. 17. 15:10
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Ezzel nem leszek népszerű, de mondjuk megbeszélni, hogy mi okozza ezt és közös megoldást keresni. Ha nem hajlandó változtatásra és sehogyan nem tudjátok megoldani, akkor szakítani. Kommunikálj!

Nem hiszem hogy azonnal mindenféle diagnosztika kell ide.

2021. júl. 17. 15:10
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

7-es vagyok. A se veled se nélküled kapcsolatok pont annyira végződhetnek örök nélküled-ben, mint örök veled-ben. A pár közös munkáján és hozzáállásán múlik.

Tény, a trend az, hogy végleg szétmennek, de nem ez az egyetlen lehetőség.

Beszéltetek már részletesen erről?

2021. júl. 17. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van az a pont, amikor már nem tud veled-del végződni. Az a baj, mind2 fél megszokja ezt a kapcsolati dinamikát. És egy harmonikus kapcsolat már unalmas lenne nekik. Kell a dráma, izgalom, kis elengedés, aztán újabb nagy egymásra tálalás. Aztán kezdődik az egész elölről, de előbb - utóbb az egyik megunja. Pláne, ha egy rossz periódusban képbe kerül az egyik félnél valaki más...
2021. júl. 17. 15:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
9-esnek igaza van. Van egy ilyen exem, képtelen lennék emiatt vele értelmes kapcsolatra. Annyira beleivódtak vele kapcsolatban ezek a csikicsuki dolgok, meg a folytonos dráma, hogy tudat alatt menne ez a dinamika.
2021. júl. 17. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!