Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem beszélünk, akkor hiányzik, de ha beszélünk akkor megőrjít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi, párom valószínűleg nárcisztikus. Szeretem, jó ember ( asszony), de van egy idegesítő stílusa. Minden szron megsértődik, állandóan duzzog vmin, haragtartó, flegmáskodik, másodpercenként változik a hangulata. Többször elköszöntem már tőle, szünetet tartottunk, de olyankor meg hiányzik, mert vannak aranyos dolgai. Nem vagyok pszichológus, mit kéne tennem?

2021. júl. 17. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, én is tapasztaltbóp írtam.. Ettől persze elsülhet 1-2 eset pozitívan is biztos, de szerintem az átlag ettől besokall.

Én még mindig szeretem őt, szerintem ő is engem, mert majdnem 1 éve vége, de csak-csak keres és szerintem vissza akar jönni..

De szerintem 3-4 szakítás után ez már nem tudna működni.

2021. júl. 17. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es, itt ez kb 4 éve megy, hol felbukkan, hogy én vagyok élete szerelme, de már régóta les.zarom. Azóta nyugodtabb az életem és ez a nyugalom és kiegyensúlyozottság megfizethetetlen.
2021. júl. 17. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom miért kell a kérdező párjában keresni a hibát. Elmondja, hogy amikor valami zavarja a párját, akkor az undok(ami teljesen normális, hisz rsszul esik neki, máshogy gondoljátok), amikor meg nem zavarja semmi, akkor tök cuki/normális.

Egyszerűen csak nem illetek össze, és ha egyikőtökkel gond lehet, az te vagy, aki annak ellenére, hogy ezt tudja, nem tud tőle megválni, mert "cuki"..

Akivel sok dologban eltér a véleményetek és nem tudsz vele együttérezni, azzal ne akarjál már együttmaradni, csak mert cuki! Esküszöm a sok társfüggő.. VELED van gond!

Gondolom nem üt meg, nem aláz porrá, nem fontolgat öngyilkosságot, akkor semmi baja sincsen, mert nem szélsőséges a viselkedése, csak nem bír téged. Kíváncsi vagyok ő mit mondana..

"a párom folyton rajtam lóg, tapintatlan és mindig megbánt, majd azt mondja túlreagálom és legyek vele kedves, amikor épp megsértett, egyáltalán nincs rám tekintettel, nem érti meg, hogy amikor haragszom azért, amit mondott vagy tett, nem akarom ölelgetni, várja meg, amíg megnyugszom, utána tudok vele megint rendes lenni, olyankor jól kijövünk, amíg nincs valami hülye/bunkó dolga. Már többször szakított velem, amit én elfogadtam, de folyton vissza akar kapni"

Szerintem ezt gondolja a "párod".

2021. júl. 17. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Engem is hisztisnek titulál a párom, mikor tök nyugiban (tényleg, még a hangomat sem emelem fel) meg szeretnék beszélni vele bizonyos dolgokat. Sőt, sokszor ő vágja be a hisztit és vonul el (jobb esetben...), vagy még ő esik nekem, szóval én is meghallgatnám a másik felet.
2021. júl. 17. 16:39
 15/15 anonim ***** válasza:
2021. júl. 18. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!