Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, ha egy nő egyszer full kezdeményező, máskor meg annak teljes ellentéte?
Egy kolleganőről van szó. Egyik nap még ő ír rám, meg aztán odabent is odajön beszélgetni, meg úgy mosolyog rám, hogy a többi kolléga szerint is egyértelmű, hogy odavan értem, de aztán meg másnap észre se akar venni, kerül, inkább elslisszol mellettem, üzire nem válaszol.
Én abszolút pozitívan fogadtam a "jeleket". Ezért nem is értem, mi a fene van most...
Szerintem bizonytalan.
Vagy arrakíváncsi, hogy ha ő nem keres téged akkor te keresed
-e őt.
Az is lehet,hogy nem akar sok lenni/nyomulni,így néha picit visszavesz.
Most magamból indultam ki,mert aki nagyon tetszik, annak én is írtam már, lecsaptam a magas labdàit, flörtöltem,bókoltam.Aztàn próbáltam kezébe adni az irànyítàst.Még nem hívott randira, pedig volt hasonló felvetés vicces formàban,én meg nem szeretnék erőszakosnak tűnni.
7
Elhívtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!