Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, ha egy nő egyszer full kezdeményező, máskor meg annak teljes ellentéte?

Figyelt kérdés

Egy kolleganőről van szó. Egyik nap még ő ír rám, meg aztán odabent is odajön beszélgetni, meg úgy mosolyog rám, hogy a többi kolléga szerint is egyértelmű, hogy odavan értem, de aztán meg másnap észre se akar venni, kerül, inkább elslisszol mellettem, üzire nem válaszol.

Én abszolút pozitívan fogadtam a "jeleket". Ezért nem is értem, mi a fene van most...

júl. 20. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, szerintem az még önmagában nem mentàlis probléma,ha valaki nem szeretné lejàratni magàt, ezért meghagyja a vadàsz szerepet a pasinak...😀
júl. 20. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Elhívásra mit válaszolt? Igent vagy nemet mondott?
júl. 20. 23:11
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Szorakozik veled.. tobb no jatszotta ezt mar el velem.. erdeklodnek , beszelgetnek aztan lathatatlan leszel egy ido utan.. mentalisn betegek..
júl. 20. 23:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhívtad, de nem volt randi mégsem, akkor csak játszik, szeret flörtölgetni, de csak ha úgy tartja kedve. Friend-zone-olt.
júl. 21. 00:05
 15/18 A kérdező kommentje:

12

Igent

júl. 21. 04:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor azért ilyen, mert mégsem volt randi mostanáig.
júl. 21. 10:34
 17/18 A kérdező kommentje:

16

Nem rajtam múlott, neki nem volt jó egyik nap sem a héten.

júl. 21. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem rajtam múlott, neki nem volt jó egyik nap sem a héten."

Ezek után én is inkább azt mondanám hogy játszmázik veled és húzza az agyad. Lehet itt védeni őt hogy a kérdező meg a férfiak a hibásak, de rengeteg nő csinálja ugyanezt! Nem tudják mit akarnak, naponta váltogatják a hozzáállásukat, hitegetnek majd pofára ejtenek, és természetesen még ők sértődnek meg ezen az egészen, és a férfi a hibás mindenért is. Régen is voltak elvétve ilyen sérült és toxikus egyedek, de manapság tömeges lett ez a jelenség mivel a jelenkori trendek kifejezetten felbátorítják őket, hogy nyugodtan sz*rba lehet venni a másik felet, játszmázni vele és húzni az idejét, rombolni az idegrendszerét és az érzelmeit. Hiszen csak egy férfi, kit érdekel, nem olyan finom és érző, csodálatos lény mint a nők...

júl. 21. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!