Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi azt sok ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt sok ember, hogy attól lesz egy felnőtt férfinek nője, hogy lesz saját lakása / albija?

Figyelt kérdés

ma 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Az, hogy felnőttként, van sajat lakasod és/vagy egyedül el, az ALAP!!! Nem biztos, h lesz nője, de e nélkül, biztosan nem lesz!
ma 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
#1: Ha ez az állítás igaz volna, akkor a koleszban lakó egyetemista felnőttek, hogy szereznek partnert maguknak? Vagy hogy szereznek párt maguknak az emberek a tini éveik alatt? :)
ma 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Együtt is fel lehet építeni egy életet. Mi is azt csináljuk a párommal. Albiban lakunk mindketten, közösen fizetjük, közösen gyűjtögetünk egy lakásra.
ma 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Mert ha nem sikerül összejönniük egy nővel sem, akkor találgatnak mi lehet a fő probléma....szarul nézek ki? keveset keresek? nincs saját lakásom?
ma 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Főiskolán, en sem vartam el, ellenben igy 30 evesen, igenis elvárom. Az állatvilág hogy jön ide???

ma 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2, te ugyanazt keresed, várod el 30+, mint 12 évesen, vagy 20 évesen? Ha igen, az felvet kérdéseket, de a többség, ahogy halad az életében változik az elvárása a másikkal szemben is.
ma 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:

2

Pontosan.

Egyetemista koromban nem vártam el, hogy a potenciális partnerem egyedül éljen, hiszen én is koliban / szülőknél laktam.

22 évesen azonban önálló életbe kezdtem egy kis albérletben, így az elvárásaim is változtak. De a logikád mentén ha egy 20 éves kölyöktől nem várják el, hogy stabil munkahelye legyen, akkor egy 40 évestől sem? :D

ma 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!