Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi azt sok ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt sok ember, hogy attól lesz egy felnőtt férfinek nője, hogy lesz saját lakása / albija?

Figyelt kérdés

jan. 11. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy felnőttként, van sajat lakasod és/vagy egyedül el, az ALAP!!! Nem biztos, h lesz nője, de e nélkül, biztosan nem lesz!
jan. 11. 17:21
 2/13 A kérdező kommentje:
#1: Ha ez az állítás igaz volna, akkor a koleszban lakó egyetemista felnőttek, hogy szereznek partnert maguknak? Vagy hogy szereznek párt maguknak az emberek a tini éveik alatt? :)
jan. 11. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Együtt is fel lehet építeni egy életet. Mi is azt csináljuk a párommal. Albiban lakunk mindketten, közösen fizetjük, közösen gyűjtögetünk egy lakásra.
jan. 11. 17:26
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Mert ha nem sikerül összejönniük egy nővel sem, akkor találgatnak mi lehet a fő probléma....szarul nézek ki? keveset keresek? nincs saját lakásom?
jan. 11. 17:28
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Főiskolán, en sem vartam el, ellenben igy 30 evesen, igenis elvárom. Az állatvilág hogy jön ide???

jan. 11. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
2, te ugyanazt keresed, várod el 30+, mint 12 évesen, vagy 20 évesen? Ha igen, az felvet kérdéseket, de a többség, ahogy halad az életében változik az elvárása a másikkal szemben is.
jan. 11. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

2

Pontosan.

Egyetemista koromban nem vártam el, hogy a potenciális partnerem egyedül éljen, hiszen én is koliban / szülőknél laktam.

22 évesen azonban önálló életbe kezdtem egy kis albérletben, így az elvárásaim is változtak. De a logikád mentén ha egy 20 éves kölyöktől nem várják el, hogy stabil munkahelye legyen, akkor egy 40 évestől sem? :D

jan. 11. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Ez alap manapság.persze tiniknek a trendi külső meg a menő stílus az felülírja még ezt. De 30 As korosztályban lakás nélkül kuka vagy az összes nőnek.
jan. 11. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te most tényleg egy tinit hasonlítasz egy felnőtt férfihez.

Tininek, fiatal egyetemistának nem gond, ha nincs lakása.

Egy felnőtt férfire viszont már másképp néz egy nő, ha anyucival vagy albérletben lakik.

jan. 11. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem ettől lesz, de előnyösebb, mint egy 1,5 szobás panelben a szülőkkel lakni a gyerekszobájában.
jan. 11. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!