Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy felnött férfinek elvileg 2 éve nincs senkije és talàlkozgatunk, hogyhogy passziv tud lenni?
Ismerkedünk, elvagyunk, elvileg szeretne velem többet, szép üziket kapok, nem is tünik egy alfahimnek messziröl sem, szoval elképzelhetö valoban hogy senkije nincs, meg ezt làtni is abbol annyit irkàl, de valahogy mintha nem is nönek venne, vagy nem tudom. Nem "nyomul".
Lehet oké, tiszteletben tart vagy ilyesmi.
Csak nekem elég furàn veszi ki magàt az is hogy lassan én vágyom a közelségre, vagy valamivel többre, és nem ö.
Lehet asszexuàlis vagy ilyesmi?
Vagy rohadtul nem jössz be neki.
Tudod, attól, mert punád van, még nem fogsz kelleni mindenkinek.
Én leginkàbb egyessel értek egyet. Néha én is ràírok egy olyan nőre, akivel tudom, h nem lesz semmi. Kvàzi leràztam, de utólag elmagyaràztam neki a dolgot, h értse.
Nem értette.
De ö nem rámir. Hanem fűz udvarol bókol találkozgatunk, mintha alakulna vmi (vagy ugy tesz)
ah mindegy
Nézek màst akkor.
Fenének vàrok én egy srácra tényleg.
A nonverbàlis dolgokban.
Teljesen màsok a szavai mint a testbeszéd vagy ilyesmi.
Ugy elvagyunk akárhol mint vmi két haver. Vagy nem is tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!