Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy felnött férfinek elvileg 2 éve nincs senkije és talàlkozgatunk, hogyhogy passziv tud lenni?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk, elvagyunk, elvileg szeretne velem többet, szép üziket kapok, nem is tünik egy alfahimnek messziröl sem, szoval elképzelhetö valoban hogy senkije nincs, meg ezt làtni is abbol annyit irkàl, de valahogy mintha nem is nönek venne, vagy nem tudom. Nem "nyomul".

Lehet oké, tiszteletben tart vagy ilyesmi.

Csak nekem elég furàn veszi ki magàt az is hogy lassan én vágyom a közelségre, vagy valamivel többre, és nem ö.

Lehet asszexuàlis vagy ilyesmi?

#3 lépés távolságot tart #szavakban udvarol, nonverbálisan meg nem
2020. dec. 23. 17:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy neki egyszerűen más a férfi-nő kommunikációja. Viszont az akkor alapból bukó, mert annak összhangban kell állnia, különben valaki frusztrált lesz.
2020. dec. 23. 18:52
 12/27 A kérdező kommentje:

Azt hiszem feladom.

Nem találkozom vele.

Majd elmulik belölem is ez az "adrenalin", vagy hasonlo, hogy szerettem volna, örültem ha láttam, ha találkozunk, és vàrtam is hogy találkozzunk.

Ez majd elmúlik.

Inkább most mint késöbb.

Köszi mindenkinek

2020. dec. 23. 19:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srácot már látom előre, ahogy tervezi a következő randit, és talált végre egy igazán romantikus helyet ahol megcsókolhat, aztán egyszer csak nem kap választ az üzenetekre. Mondjuk ha úgysem találkozol vele többet, akár tőle is megkérdezhetted volna ezt...
2020. dec. 23. 19:37
 14/27 anonim ***** válasza:
94%
Igen szerintem is kérdezz rá finoman, mielőtt lerázod, mert bármi lehet, lehet hogy annyira bejössz neki, hogy nem mer lépni. Ki tudja.
2020. dec. 23. 20:02
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Ha meg nyomulna meg a bugyidban matatna, megkapná, hogy csak a szexre megy.
2020. dec. 23. 20:12
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
Jó azért ez két véglet, amit írtok, ezek közt rengeteg árnyalat van, gondolom ezt ti is tudjátok, akik azt írjátok, ha nyomulna az lenne a baj..
2020. dec. 23. 20:16
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mióta ismerkedtek?
2020. dec. 23. 21:06
 18/27 A kérdező kommentje:

Az hogy miota. Az hosszu.

Korabban probalkozott de mivel ismerem az exét leràztam.

De nem halt bele hogy leràztam. Elvolt.

Aztàn kesöbb is vàltottunk pàr szot, de en nem éreztem semmit (a szikra)

De ö sem az a hösszerelmes tipus nem kezdett hegyeket mozgatni értem. Volt igy vmi "szünet".

Azutàn most kezdtem nyitni találkozni vele. Ugy látom hogy "elfogadja", ö tovàbbra is nyitott. Hagyja hogy alakuljanak a dolgok. De nem eröltet semmit meg én sem.

Csak épp nekem màr kezdett hiànyozni meg ilyenek. Eléggé zavarnak is ezek az érzéseim.

Mert én ugy látom hogy ö még mindig ott tart mint eddig. Hogy igy elvagyunk ugyan, de nem számitana ha megint megszakadna a dolog viszont nekem meg valahogy kezd számitani.

Es ez engem zavar. Es nem akarok többet érezni mint ö.

2020. dec. 24. 08:04
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Ó hát akkor sajnos az a helyzet, hogy benned megváltozott a dolog, benne viszont nem. Hogy benne is meg fog-e, az jó kérdés.. De ha nincs meg az a nagy fellángolás az elején, akkor az veszett ügy, de persze van pár százalék esély azért.
2020. dec. 24. 08:09
 20/27 A kérdező kommentje:

Irogatok inkàbb màsnak.

Lehet másnak fontosabb leszek. Es nem ö az akit keresek.

11#-ben is van vmi

Ha összejönnénk is lehet én továbbra is csak frusztrált lennék mellette

2020. dec. 24. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!